Alec dhe Hilaria Baldwin marrin Reality Show TLC

Klea

Alec dhe Hilaria Baldwin marrin Reality Show TLC

Alec Baldwin dhe gruaja Hilaria Baldwin kanë marrë shfaqjen e tyre të realitetit TLC, të titulluar me vend The Baldwins. Seriali do të shfaqë të shtatë fëmijët e tyre, duke i lejuar familjes nëntë anëtarësh një hapësirë ​​për të shfaqur rutinën e tyre.

Alec, 66 vjeç, postoi një video në Instagram për të bërë të ditur lajmin. Ai dhe Hilaria, 40 vjeç, u prezantuan, duke u argëtuar me numrin e fëmijëve që ata kujdesen. Fansat panë gjithashtu një paraqitje të shkurtër se sa kaotikë mund të jenë ata fëmijë.

Reality show i Alec dhe Hilaria Baldwin përfshin të shtatë fëmijët e tyre

“Ne kemi një njoftim për të bërë,” fillon Hilaria. Më pas, Aleku me tallje, “O Zot i mirë, jo”, përpara se Hilaria ta siguronte burrin e saj se “ne kemi mbaruar të kemi fëmijë”.

Ata fëmijë – Carmen Gabriela, 10 vjeç; Rafael Thomas, 8 vjeç; Leonardo Angel Charles, 7 vjeç; Romeo Alejandro David, 5 vjeç; Eduardo “Edu” Pao Lucas, 3 vjeç; María Lucía Victoria, 3 vjeç; dhe Ilaria Catalina Irena, 19 muajshe – më pas shfaqen në video.

“Shtëpia është vendi që ne duam të jemi më shumë,” u thotë Alec fansave të tij. “Ne po ju ftojmë në shtëpinë tonë për të përjetuar uljet dhe ngritjet, të mirat, të këqijat, të egra dhe të çmendura.”

Sipas PEOPLE, Aleku dhe Hilaria në fakt e bënë serialin e realitetit. Në fillim të këtij viti, u përhapën thashethemet se Hilaria mund t'i bashkohej kastit të The Real Housewives of Beverly Hills. Megjithatë, ata u anuluan kur u njoftua kasti zyrtar për sezonin 14.

Kohët e fundit, Alec u akuzua për vrasje të pavullnetshme pas një xhirimi fatal të vitit 2021 në setin e filmit Rust. Ndërsa akuzat fillestare penale u hoqën në prill 2023, këto akuza të reja erdhën pasi ai u padit nga një juri e madhe e New Mexico. Nëse shpallet fajtor, ai mund të përballet me 18 muaj burg.

Nëse kjo do të jetë apo jo një pikë diskutimi në emision, mbetet për t'u parë. Megjithatë, me fëmijët e përfshirë, nuk ka gjasa të jetë një pikë qendrore. Prisni shprehjen e shpeshtë të yjeve të realitetit televiziv kur bëhet fjalë për çështjet ligjore: “Avokati im më ka udhëzuar të mos flas për këtë.”

The Baldwins debuton në TLC në një moment në 2025.