Mama June Shannon

Klea

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson Përgatitet të padisë mamanë qershorin për vjedhjen e miliona njerëzve!

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson Përgatitet të padisë mamanë qershorin për vjedhjen e miliona njerëzve!

Mama June Shannon u vu në shpërthim për vjedhjen e vajzës së saj, Alana “Honey Boo Boo” Thompson's fitimet gjatë episodit të së premtes së Mama Qershor: Kriza Familjare.

Mjaltë boo Boo

qershor pranoi se ajo kishte hequr para nga e Alanës Llogaria e Coogan gjatë një diskutimi rreth planit të adoleshentit për t'u transferuar në Kolorado për të ndjekur kolegj. Besimi i mandatuar është vendosur për prindërit e yjeve të fëmijëve, të cilëve u kërkohet ligjërisht të depozitojnë një përqindje të fitimeve të të miturit. Alana do t'i lejohet aksesi në trust kur ajo të mbushë 21 vjeç.

Mjaltë boo Boo

Alana tregoi para kamerave rrëfimin e nënës së saj – “Mamaja po më mërzit me të vërtetë sepse ajo po përpiqet të bëjë gjithçka për veten e saj të mallkuar dhe është sikur ku janë paratë e mia?… Unë do të marr të vërtetën nga mamaja dhe do të zbuloj se ku janë paratë e mia. . Mami nuk po merr një shuplakë në dore për këtë.”

Mjaltë boo Boo

e qershorit veprimet i bëri edhe bashkëshorti i saj, Justin Stroudnë befasi.

Ai tha: “Sinqerisht, unë u lëndova shumë sepse mendova se unë dhe June duhej t'i tregonim njëri-tjetrit gjithçka dhe nëse ajo e dinte se do të shpërthente kështu, ajo duhet të më kishte thënë për këtë.”

Mama June Shannon

e Alanës motra e madhe, Lauryn “Pumpkin” Efird pohoi se qershor ishte “e zgjuar” sepse ajo dinte të depozitonte “minimumin e thjeshtë”, përpara se të “fuste në xhep pjesën tjetër, Zoti e di se çfarë bëri ose ku shkoi”.

Ajo shtoi – “Sinqerisht nuk e mendoja se ajo mund të përkulej kaq poshtë.”

Mjaltë boo Boo

Kungull i kujtoi nënës së saj se Alana ishte “arsyeja që ju jeni i famshëm në fillim.” Alana u përlot kur mësoi se nuk kishte të ardhura bankare për të financuar shkollimin e saj në kolegj.

“Ju nuk jepni vërtet af— që na morët paratë, ky është problemi i vërtetë këtu. Ky është problemi”, tha ajo qershor.

Mama qershor

Kungull përplasi nënën e saj për refuzimin e saj për të qenë “e sinqertë” për mënyrën se si i shpenzoi paratë e grabitura, gjë që bëri qershor për t'iu përgjigjur – “Unë kam qenë i sinqertë, budalla.”

Dralin Carswell

Alana pyeti Justin të pretendonte për atë që dinte dhe shpërtheu në lot kur pretendoi se nuk kishte njohuri për veprimet e gruas së tij. qershor më vonë pranoi se kishte depozituar 20 për qind të e Alanës fitimet në llogari dhe mbajti 80 për qind për vete.

Kungull vuri në dukje – “Unë nuk e marr atë për të cilën keni paguar, përveç drogës.”

Mjaltë boo Boo

Alana kërcënoi se do të padiste nënën e saj, duke deklaruar – “diçka do të ndodhë sepse nuk mund të ikësh duke vjedhur paratë e mia, fëmijë.”

Justin i akuzuar qershor i “ende gënjyer” gjatë udhëtimit të tyre për në shtëpi, dhe më vonë iu lut gruas së tij që “të mos gënjejë” në një vend rrëfimi.

Burri i Mama June

Ai tha qershor se “demat**t duhet të ndalojnë. … ti je një gënjeshtar i rremë”, por gruaja e tij nuk u përgjigj.

Mama Qershor: Kriza Familjare transmetohet të Premten, në orën 21:00 ET, në WEtv.