Annemarie Wiley

Klea

Akuzuesi anonim padit bashkëshortin e Annemarie Wiley për sulm seksual, dëshiron të mbetet pa emër

Akuzuesi anonim padit bashkëshortin e Annemarie Wiley për sulm seksual, dëshiron të mbetet pa emër

Gruaja që goditi me shuplakë Marcellus Wileybashkëshorti i Amvise të vërteta të Beverly Hills i ri, Annemarie Wileyme një padi që përfshin pretendimet për sulm seksual ka kërkuar të mbetet anonim.

Annemarie Wiley

Gruaja e paidentifikuar ka kërkuar leje për të përdorur pseudonimin, Jane Doe, në dokumentet gjyqësore të siguruara nga Radar Online.

Doe shkroi në një deklaratë të dorëzuar – “Në vitin 1994, unë pësova abuzim seksual në duart e të pandehurit Marcellus Wiley, një student u regjistrua në dhe në ambientet e Universitetit Columbia dhe Trustees të Universitetit Columbia në qytetin e Nju Jorkut.”

Marcellus Wiley

Ajo pretendoi – “Gjatë kohës sime si studente e Universitetit të Kolumbisë, Marcellus Wiley më përdhunoi në dhomën e tij të konviktit në Universitetin e Kolumbias.”

Wiley mohoi akuzat.

Annemarie Wiley

Doe pretendoi se ish-ylli i NFL “përdori pozicionin e tij të favorizuar brenda rrjetit Columbia” për të “detyruar dhe detyruar mua të duroj sulme të tmerrshme seksuale pa pasoja, për shkak të të qenit një futbollist yll”.

Ajo pohoi: “I vetëm në dhomën e tij të konviktit, pa pëlqim dhe me anë të forcës dhe detyrimit, Wiley më detyroi të kryeja seks oral ndaj tij dhe kishte marrëdhënie seksuale të dhunshme, jo konsensuale dhe të detyruar me mua.”

Doe ngriti padinë muajin e kaluar, përpara Wiley’s debutimi i gruas RHOBH, në një gjykatë të Nju Jorkut. Ajo kërkon një pagesë të paspecifikuar nga Wiley dhe Universitetin e Kolumbisë.

Annemarie Wiley

Doe deklaroi se ajo u takua Wiley në Columbia në 1994, dhe se ata u bënë miq të rastësishëm ndërsa ndiqnin të njëjtën klasë psikologjie. Doe pretendoi se Wiley e ftoi atë në konviktin e tij në nëntor 1994 dhe i kërkoi që të hiqte rrobat 15 minuta pas mbërritjes së saj. Ajo pretendoi se ai e kapi kokën e saj, e detyroi fytyrën e saj në organet e tij gjenitale dhe i kërkoi asaj “s**k my d**k”.

Annemarie Wiley

Ajo pretendoi se ishte detyruar të kryente një akt seksual Wiley para tij e bëri të shtrihej në dysheme, duke i thënë se nuk mund të largohej “derisa të më bësh të vij”.

Doe pretendoi se atleti yll më pas e përdhunoi atë dhe se Columbia refuzoi të adresonte incidentin.

Në padi thuhet – “Të pandehurit e UNIVERSITETIT TË COLUMBIA-s u angazhuan në një model, praktikë dhe politikë të abuzimit me viktimat e përdhunimit dhe sulmeve seksuale; dështimi për t’iu përgjigjur siç duhet akuzave për përdhunim dhe sulm seksual.”

Annemarie Wiley

Doe deklaroi se ajo pësoi “lëndime psikologjike dhe akademike”.

Ajo shkroi në kërkesën e saj për të fshehur identitetin e saj: “Abuzimi seksual që pësova ishte i turpshëm dhe më shkaktoi një turp të madh. Unë jam i shqetësuar për hakmarrjen ndaj sepse Marcellus Wileynjë ish-lojtar i NFL-së, është një prezantues i shquar dhe i njohur sporti, akuzat e mëparshme të të cilit për sulme seksuale kanë marrë vëmendje të konsiderueshme të medias kombëtare.”

Ajo shtoi – “Unë jam e gatshme t’i jap të gjitha informacionet përkatëse [Wiley and his lawyers] nën kushtet që të pandehurit të mbajnë të gjitha këto informacione konfidenciale dhe të kufizuara për përdorim në këtë rast. Për më tepër, unë jam i gatshëm të ulem për një depozitim kur të vijë koha.”

Marcellus Wiley

Wiley mohoi publikisht akuzat, duke deklaruar se ndërsa akuzuesi i tij ishte “i lezetshëm”, ai nuk kishte asnjë interes për një marrëdhënie seksuale. Ai pretendoi se Doe ishte ai që e ndoqi.

“Nëse je e virgjër, unë nuk do të jem i pari juaj, sepse nuk po e shikoj me të njëjtin respekt, nderim, nder që duhet”, tha ai. “Ne bëmë rrëmujë, por jo marrëdhënie vaginale.”

Wiley planifikon të ngrejë një kundërpadi për shpifje.