Ajo që shpresojmë të trajtohet në sezonin 18 të grave të motrave Tregojini të gjitha

Klea

Ajo që shpresojmë të trajtohet në sezonin 18 të grave të motrave Tregojini të gjitha

Një tjetër sezon i gjatë i Gratë Motra ka përfunduar dhe fansat e TLC kanë mbetur ende me disa pyetje pa përgjigje. Ky sezon tregoi martesën e Kody Brown me Janelle Brown duke u zbërthyer, Kody më në fund u largua nga Meri Brown dhe Christine Brown duke qeshur deri në bankë, ndërsa ajo vazhdimisht tallej me babanë e 18 fëmijëve për mungesën e tij të udhëheqjes. Reputacioni i familjes poligame është shkatërruar, duke e lënë Kody të vrapojë si pulë me kokën e prerë. Pra, këtu është gjithçka që fansat duan të dinë kur akordohen për ribashkimin shpërthyes.

Çfarë është marrëveshja me Meri?

Meri ka një bletë në mbulesë të saj, pasi është mjaft e mërzitur me ish-bashkëshorten e saj motrën, Christine. Rezulton se gruaja e parë e Kody ishte “jashtëzakonisht e frustruar” që Christine ndante një histori personale për të. Klipi la të kuptohet për një dramë të madhe familjare, me fansat që duan të dinë më shumë. Meri nuk ka qenë kurrë një grua e ngrohtë dhe e paqartë që i pëlqen të diskutojë hapur për vështirësitë e saj. Krejt e kundërta, në fakt, pasi Meri është parë si mjaft e ftohtë dhe mbrojtëse e shenjtërores së saj të brendshme.

Fansat do të kujtojnë se gjatë një episodi të tetorit, Kody po mbante një unazë të re, ndërsa Meri po përpiqej të bënte më të mirën për t’u lidhur me martesën e saj të rreme. Aksesori i ri besohej të ishte një dhuratë nga Robyn, gruaja e tij e preferuar. Pra, cila është saktësisht historia pas dramës? Nga ajo që mund të kuptojmë kur Meri dhe Kody thanë “I do” në 1990, ata kishin bërë secili nga një unazë. Sipas Christine, përmes Us Weekly, Kody shkriu arin dhe shpëtoi diamantet sapo Robyn doli në skenë.

Mirë, është ftohtë, edhe për Kody. Na duhet patjetër një zgjidhje nga Tell-All për këtë!

A ka mbaruar Kody me poligaminë?

(Fotografia: TLC/YouTube)

Patriarku poligam ka folur shumë për zgjedhjen e stilit të jetesës. Megjithatë, ai rrallë ka thënë ndonjë gjë me vlerë. Për vite me radhë, Kody pretendonte se ishte zhgënjyer me martesat pluraliste, megjithatë refuzoi t’i jepte fund bashkimeve të tij të dështuara. Me një tregim prej katër pjesësh, është një domosdoshmëri që Kody të trajtojë nëse po jeton apo jo një mënyrë jetese monogame apo jo. Çdo tregues tregon se ai po jeton ekskluzivisht me Robin. Megjithatë, shikuesit do të donin një përgjigje konkrete nga goja e yllit.

Pse The Tell All Ka Intervista Një-në-Një?

Një nga shqetësimet dhe ankesat më të mëdha nga shikuesit e Sister Wives është fakti që Kody tani refuzon të ulet me ish-gruaja e tij për një grup që t’i tregojë të gjitha. Në vend të kësaj, secili merr kohën e vet në qendër të vëmendjes ku mund të thotë çfarë të dojë, jo të sfidohet. E mërzitshme!

Ka teori që Kody kishte shumë fuqi kur bëhej fjalë për grupin e prodhimit, pasi dikur ai ishte fqinj me producentin. Tifozët duan të shohin një seancë të vështirë me pyetje që e bëjnë aktorin të djersitet.

Megjithatë, duket se do të kemi të njëjtin mikpritës si dy sezonet e fundit, Sukanya Krishnan. Nuk mund të mos ndiej se do të jetë një festë e Kody-t, pasi ai ka mundësi të mjaftueshme për të sulmuar ish-bashkëshortet e tij. Ajo që unë personalisht do të doja të shihja është i gjithë kasti që të mblidhet për t’iu përgjigjur disa pyetjeve të vështira. Dua të them, nëse duan të paguhen, duhet të detyrohen me të vërtetë në një mjedis grupor. Por dyshoj se do ta shohim këtë në çdo kohë të afërt.

A do t’i adresojë Kody gabimet e tij?

Gratë e motrës së Kody Brown
Foto Kredia: TLC përmes YouTube

Nëse asgjë tjetër, do të doja që Kody të përgjigjet për gabimet e tij. Ky sezon ka treguar se sa i pashpirt mund të jetë vendësi i Wyoming-ut, pasi ai jo vetëm që i bërtiste dhe ndezi gazin Janelle, por gjithashtu injoroi fëmijët e tij më të mëdhenj dhe ecte përreth sikur poa e tij të mos kundërmonte.

Tifozët duhet të shohin që Kody të mbahet përgjegjës për të gjithë lëndimin që i ka shkaktuar familjes së tij – një familje që dikur e mbante aq afër saqë luftoi për ta mbrojtur duke protestuar në kryeqytetin e Jutas. Mjerisht, dyshoj se dikush është i gatshëm t’i mbajë këmbët Kody në thëngjij. Ai është patinazhuar për shkak të sjelljes së keqe për vite, dhe kjo nuk duket se po ndryshon.