Ajo që Nick Viall e konsideron 'të çuditshme' për Scheana Shay

Klea

Ajo që Nick Viall e konsideron 'të çuditshme' për Scheana Shay

Nick Viall ka qenë në ofensivë kundër Scheana Shay si vonë. Kohët e fundit, ai e thirri Scheana-n për atë që ai e konsideroi “furmë performuese” në sezonin 10 të Vanderpump Rules.

Dhe ndërsa Scheana mund të mbledhë simpati herë pas here, shpesh, është e lehtë ta dënosh atë. Për shembull, mënyra se si ajo duket se përdor ndarjen e vendndodhjes së njerëzve kundër tyre. Katie Maloney e quajti këtë zakon një “pushtim të privatësisë që po ndodh gjithandej”.

Në fakt, ndoshta duhet pyetur se pse Scheana angazhohet në ndarjen e vendndodhjes me kaq shumë njerëz. A është çështje sigurie? Thjesht një mekanizëm për thashetheme? Nick dhe grupet e tij të podkastit menduan për këtë çështje.

A e merr Scheana gëzim nga gjurmimi i të tjerëve?

Në episodin e 2 prillit të podcast-it të tij, Nick, i ftuari i tij dhe shoqëruesit e tij diskutuan një nga zakonet e huaja të Scheana-s. Ciara Robinson iu drejtua një Brock Davies që nuk ishte i pranishëm, duke e pyetur: “Pse nuk të intereson që gruaja jote ka 57 vendndodhje të njerëzve, gjysma e të cilave është e lidhur?” Nick u pajtua me ndjenjën, duke thënë: “Kjo është e çuditshme.”

E ftuara e grupit, Tallulah Willis, tha se ajo ndau vendndodhjen e saj me të pëlqyerit e familjes. Nick shtoi, “Këta janë njerëz që dua të di se ku jam,” dhe Tallulah ra dakord. Ajo shtoi, “Ideja që argëtimi apo gëzimi im do të buronte nga të ngjashmit, bashkimi dhe pëlqejnë, duke kërkuar si ardhjet dhe ikjet e njerëzve të tjerë? Kjo është e çuditshme.”

Ciara i kujtoi grupit se ndarja e vendndodhjes ishte mënyra se si Scheana mësoi për lidhjen e Max Boyens me Katie, duke e quajtur atë “një flamur gjigant të kuq. Ajo jo vetëm që i pëlqente, e pa, por më pas vendosi ta kontrollonte disa herë.” Natalie Joy gjithashtu theksoi se ishte “e çuditshme” për Scheana të shqetësohej se si mund të ndiheshin njerëzit nëse ajo ndalonte së ndarë vendndodhjen e saj me ta.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.