Aesha Scott premton se 'Freaky Things' do të ndodhin në sezonin 3 të Winter House

Klea

Aesha Scott premton se ‘Freaky Things’ do të ndodhin në sezonin 3 të Winter House

Below Deck Down Under mund të ketë sapo përfunduar, por nuk do të duhet të presim shumë përpara Aesha Scott është kthyer në ekranet tona.

Në rast se ju ka munguar, kivi i preferuar i të gjithëve po vjen Shtëpia e dimrit Sezoni 3! Anëtari i kastit të preferuar nga fansat e Below Deck do t’i bashkohet argëtimit me dëborë si pjesëtar i kastit me kohë të pjesshme në shfaqje. Gjatë një paraqitjeje të fundit në Watch What Happens Live, ajo dha një ngacmim të vogël se çfarë mund të presim të shohim kur shfaqja të shfaqet premierë më vonë këtë vjeshtë. Sipas Aeshës, gjërat u bënë “të çuditshme!”

Nga Zelanda e Re në Kolorado

Për sezonin 3 të Winter House, Bravo po i lëkundet gjërat. Ata po shkëmbejnë gjuhët lokale duke shkëmbyer Vermont me Kolorado dhe po shtojnë disa anëtarë të kastit të Below Deck në përzierje, përveç disa të humburve të tjerë nga i gjithë universi Bravo.

Ish-shoku i ekuipazhit të Aesha-s në Below Deck Mediterranean, Malia White, mori një rol me kohë të plotë në sezonin 3 të Winter House së bashku me Katie Flood. Kur bisedoi me Andy Cohen për kohën e saj në shtëpi, Aesha nuk kishte asgjë tjetër veçse gjëra pozitive për të thënë për anëtarët e tjerë të ekuipazhit të “Below Deck”.

“Mendoj se ajo që ishte shumë interesante ishte se unë kisha punuar me Malian dhe mendoj se kisha dërguar mesazhe me Katie, por ne nuk ishim takuar në jetën reale më parë,” tha Aesha. “Dhe kështu të kaloja atë kohë me Katie ishte vërtet e mrekullueshme për mua.”

Përveç anëtarëve të kastit të Below Deck, anëtarë të tjerë të kastit të Winter House këtë sezon përfshijnë veterinerët e Summer House, Kyle Cooke, Amanda Batula dhe Danielle Olivera. Në krahasim, Aesha dhe pjesa tjetër e ekuipazhit të Below Deck ishin pak të gjelbër për një shfaqje si kjo. Por tingëllon sikur ata mund të vazhdonin mirë me shanset e Shtëpisë së Dimrit.

Aesha tha, “Unë mendoj se ngacmimi im është se Katie mund të ketë bërë disa gjëra të çuditshme aty pranë kur unë isha atje.”

Ne e duam atë tingull të kësaj. Sezoni 3 i Winter House shfaqet premierë në Bravo, më 23 tetor.