Aesha Scott nuk i bën përshtypje Bosun Iain Maclean

Klea

Aesha Scott nuk i bën përshtypje Bosun Iain Maclean

Poshtë Deck Mesdheut fansat morën një surprizë mjaft të këndshme kur Aesha Scott bëri rrugën e saj drejt ekskluzivitetit. Ne anen tjeter, Iain Maclean mund ta ketë gjetur praninë e saj më shumë si një mallkim sesa një bekim.

Below Deck Med kishte nevojë për një erë të freskët në velat e tij pas pritjes së dobët të sezonit 8. Si një merak i provuar dhe i vërtetë dhe i preferuari i fansave, Aesha u bë shtylla e asaj ere të re. Por, si me çdo sezon të Below Deck, anëtarët e ekuipazhit janë të detyruar të kenë kokat. Dhe Aesha e gjeti veten në kundërshtim me bosun e anijes.

Aesha kritikon Iain për marrjen e një “pasimi të lirë”

Më 21 qershor, Bravo publikoi një pamje paraprake për episodin më të ardhshëm të Below Deck Med. Në klip, kapiteni Sandy Yawn diskutoi me ekuipazhin e saj një festë pikniku në plazh me temën e lojërave olimpike për të ftuarit. Ajo i tha Iain-it: “E dini, bosun padyshim mund t’i ndihmojë ata të organizojnë piknikun e plazhit. Ju e miratoni atë. Por më pas ata duhet të kthehen në bord.”

Ajo vazhdoi: “Nëse diçka shkon keq, kam nevojë për dikë që e di se çfarë po ndodh. Është një çështje sigurie.” Më vonë, shefi i lavdëruar mirë e pyeti Iain nëse do të dilte me ndonjë lojë për piknik. Iain lëshoi ​​një “Jo”, duke shtuar, “Unë e pyeta nëse do të dilnim me lojëra dhe kapiteni më tha që do të na tregonte fillimi.” Aesha sugjeroi që Iain të dilte akoma me disa lojëra.

Në një rrëfim, Aesha tha: “Po, tha Sandy [the primary] do të dijë se çfarë dëshiron. Por kjo nuk do të thotë se ajo duhet ta vendosë atë për ju dhe të planifikojë gjithçka.” Aesha më tej e kritikoi Iain duke thënë: “Unë mendoj se ai sapo dëgjoi Sandy të thoshte këtë dhe mendoi, ‘E ëmbël, kalim falas’.” Dhe Aesha nuk ishte i vetmi anëtar i ekuipazhit që kritikoi Iain. Shihni vetë.

Sezoni 9 i Below Deck Mediterranean vazhdon të hënën në orën 9/8c në Bravo.