Aesha Scott në "Sfida më e madhe" e Sezonit 9 të Below Deck Med

Klea

Aesha Scott në “Sfida më e madhe” e Sezonit 9 të Below Deck Med

Aesha Scott ka folur për kohën e saj në Sezonin 9 të Below Deck Med. Sfidat e të jetuarit dhe të punës në një hapësirë ​​të mbyllur janë të dokumentuara mirë në këtë pikë. E gjithë ekskluziviteti i Below Deck u kujton shikuesve se sa e vështirë është të jesh rreth të njëjtëve njerëz 24/7. Sidomos kur punoni të gjithë së bashku.

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 9, Aesha është Shef Stew këtë herë, dhe pavarësisht aftësive të saj të shkëlqyera drejtuese, ajo nuk do ta zgjidhë këtë konflikt. Vendasja nga Zelanda e Re ndau mendimet e saj për sfidën më të madhe të sezonit 9, dhe shikuesit mund vetëm të hamendësojnë se si do të përfundojë.

Aesha zbuloi se “dinamika e ekuipazhit” shkoi “teposhtë” gjatë sezonit 9 të Below Deck Med

Drama më e madhe në çdo jaht deri më sot është dy gra që konkurrojnë për të njëjtin djalë. Dhe kur dikush bën përparim në një natë të ekuipazhit, është fillimi i fundit për një atmosferë profesionale dhe të qetë në bord.

Sigurisht, është saga e vazhdueshme mes Bri Muller dhe Elena “Ellie” Dubiach. Konkurrenca e tyre ndaj Joe Bradley u shndërrua në një udhëtim profesional fuqie për Ellie. Ndërkohë, Bri po lufton me detyrat e saj në bord.

Në episodin Below Deck Med që transmetohet të hënën, më 8 korrik, Aesha duhet të fillojë të menaxhojë konfliktin.

“Bri dhe Ellie kanë vetëm këtë rivalitet të bezdisshëm që po qarkullon rreth Joe,” shpjegoi ajo. “E dini, kur njerëzit janë të hutuar emocionalisht, nuk është se mund t’i disiplinoni ata nga emocionet e tyre.”

Aesha foli për The Daily Dish në maj dhe zbuloi se ajo kishte shumë vështirësi” për të menaxhuar “emocionet e vajzave”.

“Gjërat që mbeten në rrëmujën e ekuipazhit ishin vërtet të vështira për t’u përballuar. Kjo ishte sfida ime më e madhe e sezonit”, shtoi veterani i Medit.

Megjithatë nuk ishte i gjithi një lajm i keq. Aesha zbuloi rritje pozitive të punës në ekipin e saj dhe më në fund zgjidhën debatin e dispozitave.

“Gjërat shkojnë lart për sa i përket menaxhimit të punës dhe përvojave dhe dispozitave të të ftuarve, për sa i përket drejtimit aktual të përditshëm të varkës. Për sa i përket dinamikës së ekuipazhit, do të thoja që gjërat ende shkojnë drejt greminës,” përfundoi Aesha. “Ishte më shumë menaxhimi i stafit tim, marrëdhëniet dhe emocionet që më sfiduan këtë sezon sesa puna kryesore e gatimit.”

Merr “Blow Deck Mediterranean”, të hënën në 9/8c në Bravo.