Aesha Scott mbron Gael Cameron të Poshtë Deck Med

Klea

Aesha Scott mbron Gael Cameron të Poshtë Deck Med

Gjërat po nxeheshin Poshtë Deck Mesdheut ndërmjet Gael Cameron dhe Nathan Gallagher. Sa e çuditshme të marrësh parasysh se Gael ka një të dashur. Por Aesha Scott nuk e kishte problem të hidhej në mbrojtje të Gaelit.

Ata që e shikojnë shfaqjen e dinë se produksioni dështoi përpjekjet e Gaelit për fshehtësi. Ajo dhe Nathan shkëmbyen mesazhe, duke kërkuar një vend për t’u takuar “pa kamera”. Sigurisht, kjo do të ishte thyerja e rregullit kardinal të TV realitetit. Dhe në një varkë kaq të vogël? Kamerat janë kudo.

Pra, edhe pse Nathan gjeti një pikë të mundshme takimi në dollapin e djathtë të harkut, kamerat e shkatërruan Gaelin në galerë. “Oh sh*t,” mërmëriti ajo. Duke shtuar fyerjen ndaj lëndimit, produksioni e pyeti nëse ajo kishte nevojë për një mikrofon. Pra, çfarë kishte për të thënë Aesha për këtë çështje?

Aesha u kundërshtua me mesazhet e të dashurit të Gaelit

Në Watch What Happens Live, Aesha ndau mendimet e saj për Gael. Andy Cohen pyeti drejtpërdrejt: “Meqë ra fjala, keni mendime për takimin e fshehtë të Gael-it në orët e vona të natës me Nathan-in? U habitët që po kërkonin një vend për bongo jambo?”

Aesha u përgjigj: “Nuk do të thosha se u befasova. Kimia ishte mjaft e nxehtë që në fillim. Por unë thjesht dua të them, në mbrojtje të Gaelit, nëse do të dëgjonit se si i dashuri i saj aktual po i fliste dhe i dërgonte mesazhe, ndoshta do të kërkoja edhe diku tjetër.” Aesha veçanërisht përdori citate ajrore rreth fjalëve “i dashuri aktual”. “E drejtë, oooh,” tha Andi.

“Jo shumë mbështetëse,” theksoi Aesha për të dashurin e Gael. Deklarata e Aeshës ishte e kuptueshme e diskutueshme. Shumica e njerëzve të arsyeshëm do të pajtoheshin se mashtrimi është i pambrojtur. Por marrëdhëniet japin dhe marrin. Nëse një partner nuk jep siç duhet, pse duhet të marrin një mirësjellje të tillë? Sigurisht, marrëdhëniet nuk janë kurrë të thjeshta. Është një çështje e ndërlikuar.

Below Deck Mediterranean vazhdon të hënën në 9/8c në Bravo.