Abby Lee Miller vlerëson vallëzimin e Travis Kelce dhe Taylor Swift

Klea

Abby Lee Miller vlerëson vallëzimin e Travis Kelce dhe Taylor Swift

Taylor Swift po e vret këtë vit. Turneu i saj Eras ishte masiv dhe ajo kishte një burrë krejt të ri në krahun e saj. Ylli i NFL Travis Kelce dhe Taylor nuk e fshihnin lidhjen e tyre. Taylor madje u emërua personi i vitit nga revista Time. Dhe, për të mbyllur gjithçka, Taylor u nderua me natën e saj tematike në Dancing with the Stars. Puthja e shefit.

Por ylli i Dance Moms Abby Lee Miller nuk ka frikë të gjykojë polemika. Pra, ajo ka një kritikë të ashpër për lëvizjet e Taylor. Nuk do të prisja asgjë më pak.

Ja çfarë mendon ajo për kërcimin e Taylor dhe Travis.

Abby nuk i pëlqen lëvizjet e kërcimit të Taylor

Abby së fundmi ka biseduar me të ftuarin Crystal Hefner në podkastin e saj, Leave It on the Dance Floor. Crystal i kujtoi Abby-t kur ajo bëri disa komente për aftësitë e Taylor-it në kërcim. Por ajo nuk ishte e sigurt se duhej ta përmendte.

Pra, Abby u zhyt menjëherë brenda. “Ajo Taylor Swift është me gishta pëllumbi? Po, mund ta thuash këtë. Dhe i dashuri i saj është një balerin shumë më i mirë, “tha Abby. “Le ta lëmë me kaq.”

Pasi Crystal vlerësoi aftësitë e Travis në kërcim, Abby tha: “Ai është një balerin i mrekullueshëm”. Nëse Taylor mund të përmirësojë formën e saj? Abby u përgjigj se, mjerisht, ishte “shumë vonë” për Taylor.

“Unë nuk mendoj se ajo është e shqetësuar për këtë,” tha Abby. “Unë nuk mendoj se ky është prioriteti i saj kryesor për momentin. Megjithatë, unë mendoj se ajo ndoshta mendon se duhet të kishte kërcyer si fëmijë.” Ajo vazhdoi, “Ju e dini se ata e kishin rënë mbi atë duke luajtur kitarë. Më pëlqeu muzika e saj atëherë, kjo është Taylor Swift me të cilën u dashurova.”

Abby ndau klipin nga podkasti i saj në TikTok, së bashku me titullin, “Të gjithë mund të përfitojnë nga një klasë me mua. Unë kam parë klipe të të dashurit të @Taylor Swift, @Travis Kelce, duke kërcyer atë si në fushë ashtu edhe jashtë saj. Unë mendoj se ai është i natyrshëm!” ka shkruar Abby. “Shumica e futbollistëve pëlqejnë të tregohen! Ai është një showman me mendjemadhësi!”

Nuk ka asnjë fjalë nëse Taylor do të marrë një klasë kërcimi nga Travis dhe do të punojë në formën e saj.