Abby Lee Miller i përgjigjet refuzimit nga Dance Moms Reunion

Klea

Abby Lee Miller i përgjigjet refuzimit nga Dance Moms Reunion

Kasti i Nënat e kërcimit mund të jetë larguar Abby Lee Miller në pluhur, por mësuesja e kërcimit mendon se nuk do të ishin asgjë pa të.

Në rast se e keni humbur, shumë nga anëtarët e kastit të serialit iu bashkuan producentëve për takimin e tyre të parë në vite. Ribashkimi u transmetua në Lifetime në 2024 dhe u kthye në kohët e mira, të këqija dhe të shëmtuara në ALDC.

Natyrisht, Abby nuk ishte e ftuar për të marrë pjesë, dhe sot, ajo po ndan teorinë e saj se pse.

Abby godet ekuipazhin e Dance Moms pasi u la jashtë ribashkimit

Abby foli me Bethenny Frankel kohët e fundit dhe tha se ajo nuk ishte pjesë e ribashkimit sepse “fëmijët nuk mund të përballen me të”.

“Unë mendoj se fëmijët nuk mund të përballen me mua,” tha ajo. “Sepse ata e dinë se nuk do të ishin kurrë këtu ku janë sot nëse nuk do të ishte për shfaqjen.” Ajo vazhdoi, duke goditur Brooke, Paige dhe nënën e tyre, Kelly Hyland, për përdorimin e shfaqjes për t'u bërë e famshme.

“Janë dy vajza të vogla të quajtura Brooke dhe Paige me të cilat isha shumë afër, shumë më afër emocionalisht dhe familjarisht se çdo fëmijë tjetër. Nëna e tyre ishte në ekipin tim origjinal të konkurrencës kur unë isha 14 vjeç – nëna e tyre, “shpjegoi Abby. “Dhe ajo qëndroi në studion time, më pas u largua, u martua, lindi fëmijë, i solli në studion time në moshën dy vjeçare dhe qëndroi derisa filloi shfaqja.”

Më vonë, Abby pyeti pse prindërit, përfshirë Kelly, do t'i kthenin fëmijët e tyre në “tre dhe katër dhe pesë dhe gjashtë dhe shtatë dhe tetë” nëse ajo krijonte një mjedis kaq “toksik”.

“Dhe atë që nuk lexon, atë që nuk lexon që Lifetime nuk donte që askush ta dinte. Ata donin që unë të isha kaq poshtë dhe jashtë, mësuese e vallëzimit të grupeve të rënda, duke u bërtitur këtyre fëmijëve të vegjël, sepse kjo e bënte TV të mirë.”

Pavarësisht lotëve dhe përleshjeve fizike, Abby tha se kërcimi në studion e saj kishte shumë gjëra pozitive. “Askush nuk flet për fëmijët që kam pasur, ju lutem, rrokullisni daulle, 25 shfaqje në Broadway. E lexuat diku? 25 shfaqje në Broadway. Unë kam pasur fëmijë nga Pittsburgh, që i kam marrë, që i kam çuar gomarët e tyre në audicione”, tha ajo.

Stream Dance Moms: The Riunion on Lifetime.