Abby Lee Miller

Klea

Abby Lee Miller akuzohet për prerje seksuale të të miturve pas komenteve shqetësuese

Abby Lee Miller akuzohet për prerje seksuale të të miturve pas komenteve shqetësuese

Abby Lee Miller u godit me reagime pasi ajo pranoi se ishte “ende” e tërhequr nga atletët e shkollave të mesme.

I mëparshmi Nënat e kërcimit instruktori iu referua filmit të vitit 1983, “All the Right Moves”, në të cilin Tom Cruise luan një futbollist adoleshent në ndjekje të një burse, gjatë një paraqitjeje në podcast “Sofia me një F”, të enjten e kaluar.

“Oh, kjo është rënia ime. Më pëlqejnë futbollistët e shkollave të mesme.” Abby Lee Miller rrëfeu. “Më pëlqejnë ende ata.”

Abby Lee Miller

Podkasterja, Sofia Franklin, vuri në dukje tërheqjen e saj ndaj trajnerëve të rritur, por koreografi kontrovers refuzoi të tërhiqej nga rrëfimi i saj i papërshtatshëm.

“Jo një që ka qenë në shkollë të mesme, por një që është“tha ajo, duke e dyfishuar komentin e saj të vetullave.

Klipi u shpërnda nga përdoruesi i TikTok, Bites of Chaos, i cili spekuloi këtë Abby Lee Miller nuk e kuptoi se si mund t’i priste publiku komentet e saj. Teoria e përdoruesit të TikTok vetëm sa nxiti më shumë njerëz të vënë në shpërthim personalitetin e mëparshëm të Lifetime.

Një përdorues tha – “Vëllai tha ato në shkollë të mesme [sic] kjo është fjalë për fjalë e vetmja mënyrë për ta marrë atë.”

Abby Lee Miller

Një tjetër tha: “Unë po përpiqesha të jem si ‘oh ajo duhet ta kishte menduar në këtë mënyrë’ derisa ajo vazhdoi të fliste dhe unë isha si uhhhh.”

Një e treta shtoi – “As edhe ish-lojtarët, ajo duhej të specifikonte se ata ishin ende në HS.”

Kjo nuk është hera e parë që Abby Lee Miller, i cili vuajti dënimin me burg për mashtrim falimentimi, ka rënë në polemika. Në vitin 2020, ajo kërkoi falje pasi u sulmua me akuza për racizëm nga nëna e një studenteje të re kërcimi.

Abby Lee Miller

Adriana Smith foli në Instagram në atë kohë, duke ndarë se themeluesi i “Abby Lee Dance Company” i bëri komente të papranueshme vajzës së saj. Kamryn Smithkur ajo ishte shtatë vjeçe.

“Një deklaratë e saj që më mbetet në mendje edhe sot e kësaj dite gjatë kohës sime në DMS8 është ‘E di që je rritur në kapuç me vetëm një kuti me 8 shkumësa me ngjyra, por unë u rrita në klubin e vendit me një kuti 64 – mos u bëj budalla.”

Abby Lee Miller

Adriana shkroi në llogarinë e saj publike në IG- “Kjo miqtë e mi nuk është diçka apo një deklaratë që mund të kërkohet në google. Pyesni veten se çfarë do të thotë kjo? Kjo për mua tregon se ti mendon se je më i mirë se unë dhe në gradë më të lartë dhe të gjithë së bashku më lart se unë!”

“Më thatë të “SHIKOHEM në PASQYRË!” Adriana vazhdoi. “‘Kjo është arsyeja e vetme që ju jeni këtu!” Kam më tha se dëgjoi ‘ata kanë nevojë për një spërkatje me ngjyra!'”

Abby Lee Miller

Ish nëna e ALDC, urat Camille, konfirmuar përmes një emaili në E! Lajme se ajo kujtoi raste kur ajo besonte se vajza e saj, Urat Camryn, u trajtua në mënyrë të padrejtë edhe për shkak të racës së saj.

“Unë e kuptoj se racizmi mund të vijë jo vetëm nga urrejtja, por edhe nga injoranca. Pa marrë parasysh shkakun, është i dëmshëm dhe është faji im.” Abby shkruante në Instagram në atë kohë.

“Ndërsa nuk mund ta ndryshoj të kaluarën ose të heq dëmin që kam bërë, premtoj të edukoj veten, të mësoj, të rritem dhe të bëj më mirë. Ndërsa shpresoj që një ditë të fitoj faljen tuaj, e kuptoj se vetëm fjalët nuk janë të mjaftueshme. E kuptoj që kërkon kohë dhe ndryshim të vërtetë.”