Aaron Phypers përballet me veprim ligjor të kreditorit mbi shumën gjashtëshifrore

Klea

Aaron Phypers përballet me veprim ligjor të kreditorit mbi shumën gjashtëshifrore

Kur u takuam për herë të parë Aaron Phypers në Shtëpiake Reale të Beverly Hills, Denise Richards vraponte rrotull duke u mburrur për mbeturinat e tij. Ndërsa mësuam më shumë për të, mësuam se ai drejtonte një qendër shërimi holistik. Në thelb, ai tha se e dinte sekretin për të kuruar kancerin, dhe më pas Denise pretendoi se ata po ndiqeshin për shkak të njohurive të tyre të pafundme mbi këtë temë.

Fatkeqësisht, puna fisnike e Aaronit në industrinë e shëndetësisë nuk duket se po paguan faturat. Ai është në ujë të nxehtë me një kreditor për një borxh gjashtëshifror për mjaft kohë. Tani, fjala në rrugë është se e kanë kërcënuar edhe një herë me veprime ligjore.

Borxhi i madh e i madh i Aaronit

In Touch mori informacion mbi problemet ligjore të Aaron. Sipas dokumenteve të gjykatës, kjo krizë parash nisi në vitin 2022 kur ai dështoi për një kredi biznesi që mori në nëntor 2019. Kredia u mor përmes “qendrës së tij të shërimit të frekuencës”, e quajtur Quantum Epigenetics Consulting.

Në pamje të parë, e gjithë kjo tingëllon si diçka nga një film fantastiko-shkencor, por gjithçka është shumë reale. Kur Aaroni dështoi të kthente kredinë e biznesit, një kompani grumbullimi e quajtur Byroja e Rregullimit të Kreditorëve e paditi atë për 190 mijë dollarët që i detyrohej për kredinë. Si përgjigje, Aaron fajësoi problemet e tij me paratë për pandeminë COVID-19.

Në fund të fundit, ai ishte në gjendje të arrinte një marrëveshje me kreditorin. Ata i ofruan atij një plan pagese, ku ai duhej të paguante pagesa mujore prej 10 mijë dollarë nga tetori 2023 deri në mars 2024. Thuhet se Aaron bëri vetëm katër nga ato pagesa të kërkuara. Ai humbi pagesën e shkurtit, kështu që Byroja e Rregullimit të Kreditorëve e paditi sërish. Ai në thelb është kthyer në shesh.

Në lëvizjen e fundit nga kreditori, ata i kanë kërkuar një gjykate që të paraqesë një vendim kundër tij për 228 mijë dollarë. Ata duan paratë e tyre dhe i duan tani. Ndërkohë, Aaron nuk i është përgjigjur kërcënimit të tyre të fundit ligjor.

Lajmi për problemet e parave të Aaron vjen vetëm disa ditë pasi Denise njoftoi rikthimin e tyre në TV realitet. Aaron, Denise dhe fëmijët e tyre do të nisin një shfaqje të re në E!, të titulluar paraprakisht Denise Richards and the Wild Things. Do të shfaqet premierë diku në vitin 2025, kështu që ndoshta do të shohim nga afër disa nga këto probleme me paratë. Fatkeqësisht për Aaron, kjo situatë e veçantë mund të mos ketë një fund të lumtur.