A u shkëputën Statler dhe Dempsey nga i fejuari 90-ditor: TOW?

Klea

A u shkëputën Statler dhe Dempsey nga i fejuari 90-ditor: TOW?

Statler Riley dhe Dempsey Wilkinson janë planifikuar të shfaqen në I fejuari i 90 ditëve: Rruga tjetër Sezoni 6, por a do të ndryshojnë planet? I fejuari i 90 ditëve: Para The 90 Days Alums do të jenë një nga dy çiftet e rikthyer këtë sezon. Statler dhe Riley bënë debutimin e tyre të fejuarit 90 ditë në Sezonin 6 të Para The 90 Days kur u takuan për herë të parë. Pavarësisht një udhëtimi të vështirë në Angli, Statler njoftoi gjatë Tell All se ajo kishte në plan të shkonte në Evropë së shpejti.

Traileri i sezonit 6 të The Other Way konfirmoi se Statler me të vërtetë e bëri këtë lëvizje. Megjithatë, duket se e ardhmja e Statler me Dempsey mund të jetë në rrezik. Vështrimi paraprak i Sezonit 6 tregon gratë që provojnë jetën e furgonit, të cilën e diskutuan fillimisht gjatë Tell All. Ndërsa Dempsey duket e ngazëllyer për të marrë pjesë në jetën nomade, Statler duket sikur po ka mendime të dyta. Më vonë në trailer, gratë hyjnë në një grindje ku Dempsey shkon aq larg sa sugjeron një ndarje.

Ngjarjet e fundit e kanë bërë të paqartë se ku qëndrojnë Statler dhe Dempsey, me njëri-tjetrin si dhe ekskluzivitetin. A do të kthehen zonjat në ekranet tona gjatë sezonit 6 të The Other Way? Këtu është gjithçka që dimë deri tani.

Statler Riley së fundmi thirri Dempsey Wilkinson në Instagram

Disa javë më parë, Statler hyri në llogarinë e saj në Instagram për t’i hedhur hije Dempsey-t. Kjo erdhi menjëherë pasi zonjat u shpallën si anëtarë të kastit të ri për sezonin 6 të The Other Way. Statler është i famshëm në universin e të fejuarit 90 ditë për të qenë kaotik në mediat sociale, por këto postime ndiheshin ndryshe.

Postimi i parë i fshehtë i Statler-it ishte një histori që shfaqte një foto të saj, Dempsey-t dhe një prej miqve të Dempsey-t. Në një mbishkrim të gjatë, Statler shkroi se Dempsey e kishte tradhtuar me shoqen e saj të supozuar. Statler gjithashtu iu referua Dempsey-t si ish-i i saj, gjë që duket se ka treguar qartë se ata nuk janë më bashkë. Për më tepër, Statler pohoi se ajo mori vesh për tradhtinë e Dempsey gjatë xhirimeve, por nuk e ekspozoi atë për ta mbrojtur atë.

Në një postim të dytë, Statler shpjegoi se Dempsey aktualisht jetonte në një furgon për të cilin dyshohet se ka paguar Statler. Statler tha se ajo nuk ishte në gjendje të përballonte shtëpinë e saj, si rezultat i borxhit për furgonin. Në postimin e fundit të Statler, ajo postoi një foto të Dempsey duke fotografuar furgonin. Statler e përshkroi historinë, “artistja mashtruese me çmimin e saj”.

Dempsey nuk iu përgjigj pretendimeve të Statlerit

Dempsey Wilkinson i të fejuarit 90-ditor.

Nga ana tjetër, Dempsey ka qëndruar i heshtur në rrjetet sociale mes akuzave të Statlerit. Pavarësisht pretendimeve shumë serioze të Statlerit, duket se Dempsey ka zgjedhur të mos përgjigjet fare për momentin. Kjo mund të jetë për shkak se Dempsey nuk dëshiron të thyejë NDA-në e saj, gjë që Statler duket se nuk e merr seriozisht.

Statler dhe Dempsey aktualisht nuk po ndjekin njëri-tjetrin në Instagram, por ata nuk e kanë fshirë plotësisht njëri-tjetrin. Llogaria e Statler ka ende fotografi të shumta të Dempsey-t, gjë që është konfuze duke pasur parasysh ngjarjet e fundit. Ndërsa Dempsey nuk ka asnjë postim ku Statler është në foton e parë, ajo ka disa foto të saj në postime me foto të shumta.

A do të shfaqen akoma Statler dhe Dempsey në sezonin 6 të The Other Way?

Pas postimeve të fshehta të Statlerit në Instagram, disa shikues pyesnin veten nëse Statler dhe Dempsey do të hiqeshin nga The Other Way. Statler konfirmoi se ajo dhe Dempsey janë ndarë, gjë që do ta bënte historinë e tyre pothuajse të pakuptimtë për t’u parë. TLC ka hequr linjat e historive në të kaluarën, kështu që nuk do të ishte e pamundur që ata ta bënin përsëri. Megjithatë, duke qenë se kjo do të linte vetëm pesë çifte, mund të përfundojë duke i hequr sezonin.

As Statler dhe as Dempsey nuk janë në përshkrimin për episodin e premierës, por kjo nuk do të thotë se ata u hoqën. Në çdo sezon të të fejuarit 90 ditë, disa nga çiftet prezantohen më vonë se të tjerët. Për më tepër, Statler tregoi në Instagram se ajo është e emocionuar për të pjekur Sarper Guven në Tell All. Kjo sugjeron që Statler dhe Dempsey do të filmojnë Tell All, që ka të ngjarë të thotë se shikuesit do të shikojnë historinë e tyre duke u zhvilluar këtë sezon.

Pavarësisht nga një grindje e çrregullt në mediat sociale, të gjitha shenjat tregojnë se Statler dhe Dempsey janë ende në sezonin 6 të The Other Way. Me këtë thënë, do të jetë interesante të shihet nëse i gjithë ky kaos do të trajtohet në Tell All.