A u puthën Tom Schwartz dhe Scheana Shay në Las Vegas?

Klea

A u puthën Tom Schwartz dhe Scheana Shay në Las Vegas?

Pikërisht kur menduam se skandalet e mashtrimit po mbylleshin, Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11 mund të na prezantojë me një tjetër. Tifozët e VPR e dinë se sezoni 10 kulmoi me goditjen nga Scandoval, skandali i mashtrimit midis Tom Sandoval dhe Rachel Leviss.

Që atëherë, shumë anëtarë të tjerë të kastit të Pump Rules kanë zënë vendin e dytë të dramës. Kur njerëzit pëlqejnë Tom Schwartz ose Scheana Shay përfundojnë në lajme, shpesh janë vetëm në lidhje me Scandoval.

Schwartz dhe Scheana janë përballur të dy me kritika për trajtimin e tyre ndaj Sandoval në muajt e fundit. Schwartz ende dëshiron të mbrojë mikun e tij ndërsa Scheana mori një goditje kur u pa duke u shoqëruar me Sandoval gjatë BravoCon. Rezulton se Scheana dhe Schwartz mund të kenë edhe më shumë të përbashkëta sesa lidhja me Sandoval.

Schwartz i rrëfen Lalës një puthje me Scheanën

Më 11 dhjetor, Bravo publikoi trailerin e Vanderpump Rules Season 11, i cili premtoi se sekretet e mbajtura prej kohësh do të zbuloheshin. Midis tyre ishte pranimi i Tomit te Lala Kent se ai “mashtroi” dhe se ishte “një zuskë e shquar”. Më pas ai rrëfeu: “U ndava me Scheanën, si në Vegas. Askush nuk e di këtë.”

Lala në mënyrë të përshtatshme u përgjigj me: “Çfarë?” Në një klip të veçantë, Katie Maloney u ndal me Tomin, duke thënë: “Ndjenjat e mia nuk kanë pasur kurrë rëndësi për ty”. Tom u përgjigj: “Ishte një puthje.” Traileri premtoi shumë drama të tjera mes Tom dhe Katie, duke ngacmuar se të dy do të përfshiheshin në një trekëndësh dashurie.

Komentuesit ishin po aq të befasuar nga rrëfimi i Tomit sa Lala. Siç shkroi një fans, “Jo, jo Scheana dhe Tom. Kjo nuk mund të jetë e vërtetë.” Menjëherë, u shtuan spekulimet se historia ishte tërësisht e rreme – e sajuar për hir të komplotit. Një komentues tjetër shkroi, “Scheana u nda me Schwartz??? LMAO. I varfër [Rachel] ata sillen sikur ajo është djalli kur janë 100 herë më keq.”

Sezoni 11 i Vanderpump Rules do të shfaqet premierë më 30 janar në Bravo.