A u largua Jasmine Pineda nga Gino Palazzolo me New Man?

Klea

A u largua Jasmine Pineda nga Gino Palazzolo me New Man?

Gino Palazzolo dhe Jasemine Pineda kanë pasur një udhëtim të trazuar I fejuari 90 ditor. Çifti u prezantua për herë të parë në 90 Day Fiancé: Before The 90 Days. Gino fluturoi në Panama për të takuar Jasmine për herë të parë dhe të dy e goditën atë. Pavarësisht disa ulje-ngritjeve, Xhino i propozoi Jasmine-it dhe ata u fejuan.

Jasmine më vonë u transferua në SHBA me Xhino gjatë sezonit 10 të të fejuarit 90 ditë. Ishte një lëvizje e vështirë për vendasin panamez, të cilit shpejt iu përmall shtëpia dhe i mungonin fëmijët e saj. Megjithatë, në fund të 90 ditëve, Gino dhe Jasmine u martuan.

Gino dhe Jasmine aktualisht po shfaqen në 90 Day Fiancé: Happily Ever After? Sezoni 8, ku ata po merren me të njëjtat çështje. Jasmine është e zemëruar me Xhino që nuk i ka shtuar siç duhet fëmijët e saj në dokumentet e emigracionit, ndër arsye të tjera. Pas gjithë këtij kaosi, nuk është çudi që Gino dhe Jasmine thuhet se janë ndarë. Por pyetja e vërtetë është nëse Jasmine ka vazhduar apo jo me një burrë tjetër.

Pse lidhja e Xhinos dhe Jasminës shkoi në jug?

Xhino dhe Jasmina janë përballur me probleme në marrëdhënien e tyre nga kërcimi. Gjatë udhëtimit të parë të Xhinos në Panama, Jasmine zbuloi se ai kishte ndarë fotot e saj të zhveshura me ish-in e tij. Kjo gjë e tërboi Jaseminin, e cila për pak sa nuk e ndërpreu lidhjen. Pas disa udhëtimeve të tjera në Panama, Gino u zhgënjye kur mësoi se Jasmine ishte zhvendosur në të njëjtën ndërtesë me ish-in e saj.

Pasi Jasmine mbërriti në Amerikë, gjërat vetëm u përkeqësuan. Jasmine luftoi për t'u përshtatur me jetën në Amerikë, veçanërisht pasi duhej të mbështetej tek Gino për gjithçka. Për shembull, Gino u ankua se duhej ta ngiste Jasmine çdo ditë, gjë që ajo nuk e ndjeu se ishte një punë e madhe. Gino dhe Jasmine janë grindur edhe për financat, me të cilat Jasmine mendon se Gino ka qenë i kursyer.

Një tjetër problem i madh në marrëdhënien e Xhinos dhe Jasmine kanë qenë fëmijët. Jasmine është e etur për të sjellë dy djemtë e saj në Amerikë, por Gino harroi t'i shtonte në dokumentet e Jasmine. Si rezultat, mund të kalojnë dy vjet para se të vijnë në SHBA. Xhino gjithashtu dëshiron një fëmijë të tijin, por Jasmine ka hezituar të ketë një me të.

Cilat të dhëna tregojnë për ndarjen e Xhino dhe Jasmine?

Disa të dhëna tregojnë se Gino dhe Jasmine nuk janë më bashkë. Një nga treguesit më të mëdhenj të kësaj është Instagrami i Jasmine, i cili nuk ka më asnjë foto të Xhinos. Ndërsa Gino ka ende foto të tij dhe Jasmine në faqen e tij, ai nuk e ndjek më atë. Duket se Jasmine mund ta ketë bllokuar Xhino, pasi as ajo nuk e ndjek më.

Për më tepër, Gino dhe Jasmine thuhet se janë parë duke filmuar për sezonin 2 të 90 Day: The Last Resort. Ky spin-off ndjek çiftet teksa ata përpiqen të rregullojnë marrëdhëniet e tyre përmes terapisë së çifteve. Nuk është çudi që Xhino dhe Jasmina do të zgjidheshin për këtë, pasi marrëdhënia e tyre ka qenë gjithmonë e vështirë.

A ka Jasmine një të dashur të ri në Amerikë?

Jasmine thuhet se ka një të dashur të ri pas ndarjes së saj nga Gino, gjë që ngre shumë pikëpyetje. Sipas thashethemeve të fundit, Jasmine takoi të dashurin e saj të ri ndërsa punonte në një palestër lokale. Thuhet se Jasmine e mashtroi Xhino-n me këtë burrë të ri, i cili nga ana e tij e dëboi për këtë.

Duket se Jasmine ka lënë të kuptohet për të dashurin e saj të ri në rrjetet sociale. Fansat me sy shqiponjë kanë vënë re një mashkull mister në disa video që Jasmine ka shpërndarë në internet. Ndërsa ai nuk tregon fytyrën, zëri i tij është dëgjuar në sfond. Burri nuk është Gino, gjë që i bën shikuesit të mendojnë se ai dhe Jasmine tani kanë përfunduar për mirë.

Që nga lumturia ndonjëherë? Sezoni 8 është ende duke u transmetuar, është e mundur që Jasmine nuk dëshiron të thyejë NDA-në e saj duke ekspozuar burrin e saj të ri. Për më tepër, nëse Gino dhe Jasmine janë në sezonin 2 të The Last Resort, mund të zgjasë edhe më shumë derisa ajo të mund ta zbulojë atë. Sigurisht, këto thashetheme janë vetëm thashetheme dhe shumë për situatën janë ende të paqarta. Ndërsa duket mjaft e sigurt që Jasmine është larguar nga Gino me dikë tjetër, asgjë nuk mund të konfirmohet derisa ajo ta trajtojë atë.