A po tradhtonin Scheana dhe Schwartz kur u puthën?

Klea

A po tradhtonin Scheana dhe Schwartz kur u puthën?

Trekëndëshat e dashurisë në Rregullat e Vanderpompës janë të pafund. Përveç Katie Maloney, të gjithë të tjerët në këtë kast ose janë takuar ose janë lidhur me të paktën dy nga yjet e tyre. Kjo listë e ndërveprimeve të përziera të aktorëve thjesht vazhdon të rritet, për fat të keq për ta. Shikoni, në trailerin e sezonit 11, Tom Schwartz zbuloi se ai dhe Scheana Shay gjithashtu u puth një herë në Vegas.

Tani, ka mundësi që kjo puthje të jetë e fryrë dhe të mos ketë qenë aspak një gjë e madhe. Ndoshta ishte gjatë një loje shumë kohë më parë të rrotullimit të shishes. Ndoshta ka ndodhur edhe kur njëra, ose shpresojmë se të dyja, nga palët ishin beqare. Ose, më realisht brenda këtij grupi miqsh, këta të dy sapo u dalluan, dhe gjërat do të bëhen gati.

Është e qartë, kur kjo zbulesë goditi, ne filluam menjëherë të grumbullojmë trurin tonë, duke u përpjekur të dallojmë një afat kohor për këtë ngjarje. Ne e duam qartësinë. Pra, tani, ne duhet të pyesim – a po tradhtonin Scheana dhe Schwartz kur u puthën? Le të shpaketojmë atë që dimë bazuar në atë se kur mund të ketë ndodhur kjo puthje.

Sezoni 1 para-VPR: Niveli i mashtrimit – i ulët në mesatar

Nëse Scheana dhe Schwartz u puthën vite përpara se kamerat të kapeshin ndonjëherë për sezonin 1 të VPR, atëherë është e mundur që mashtrimi të mos jetë një problem. Gjatë kësaj kohe, Schwartz ishte beqar dhe Scheana ishte gati të fillonte lidhjen me Mike Shay. Megjithatë, sa më shumë që i afrohemi rimarrjes së këtij sezoni të parë, aq më të larta bëhen akuzat për mashtrimin e tyre. Për të shpjeguar, Katie dhe Schwartz filluan të takoheshin në vitin 2011, ndërsa Scheana dhe Mike filluan jo shumë më herët, në 2010.

Në vitin 2013, filloi Sezoni 1, me të katër këta yje të çiftuar zyrtarisht. Nëse zbulohet se Scheana dhe Schwartz janë puthur diku në rangun e vitit 2010 ose më parë, atëherë nuk ka gjasa që mashtrimi të përfshihet. Përkundrazi, nëse kjo puthje zbret në intervalin e mëvonshëm 2011-2013, atëherë është e mundur që mund të lindë një pretendim mashtrimi.

Sezonet 1-4: Niveli i mashtrimit – i moderuar në i lartë

Në trailerin e sezonit 11, Schwartz thotë: “Kam mashtruar. Unë isha një zuskë e grimcuar. Unë u ndava me Scheana, si në Vegas dhe askush nuk e di këtë.” Epo, me mend se cilat stinë e panë këtë aktorë duke udhëtuar në Vegas?

Unë do t’i përgjigjem asaj. Në Sezonin 1, kasti bëri një udhëtim në Vegas për ditëlindjen e Stassi Schroeder. Në këtë kohë, Schwartz dhe Katie ishin një artikull, siç ishin Scheana dhe Mike. Tani, për të qenë të drejtë, Schwartz dhe Katie u grindën shumë, dhe siç mësuam më vonë, gjërat nuk ishin gjithmonë perfekte mes Scheana dhe Mike, kështu që është e mundur që të gjitha palët të bënin pushime të panjohura (për ne) në marrëdhëniet e tyre diku gjatë sezonit 1. , por vetëm ne jemi bujarë.

Nëse po, dhe nëse kjo puthje ka ndodhur larg kamerave të Bravo në sezonin 1, si Scheana ashtu edhe Schwartz mund të kenë vetëm pak shpjegime për të bërë. Sidoqoftë, Scheana dhe Mike u fejuan në sezonin 2 dhe u martuan në sezonin 3, kështu që çdo gjë pas sezonit 1 është e diskutueshme.

Djemtë u kthyen në Vegas në sezonin 4, por duke qenë se asnjë grua nga ky kast nuk ishte e pranishme, kjo puthje nuk ndodhi në atë udhëtim. Përveç nëse, sigurisht, këta miq udhëtuan për në Vegas jashtë ajrit diku në këtë periudhë kohore. Sido që të jetë, ky afat kohor është ngjitës dhe mund të tregojë pozitivisht nëse këta të dy po mashtronin apo jo.

Sezonet 5-10: Niveli i mashtrimit – i lartë

Në sezonin 5, Scheana dhe Majk u divorcuan. Nga ana tjetër, ne pamë gjithashtu Tom të martohej me Katie. Divorci i tyre eventual nuk arriti deri në sezonin e 10-të, kështu që çdo puthje e vjedhur (pa marrë parasysh sa e vogël) që ndodhi në këtë periudhë do të ishte e barabartë me të qenit Schwartz një mashtrues. Ai mashtroi shumë, megjithëse është vetëm këndi i Scheana-s për të cilin po punojmë në këtë moment.

Duke folur për Scheana, pasi u divorcua nga Majk në sezonin 5, ajo filloi një lidhje me burrin 7-minutësh, Rob Valletta. Marrëdhënia e tyre konsumoi VPR Sezonin 6. Pas ndarjes së tyre në 2017, Scheana qëndroi beqare për pak, por në sezonin 9, ajo dhe Brock Davies ishin në lidhje dhe dasma e tyre e destinacionit u shfaq në sezonin 10. Megjithatë, dyshja më vonë zbuloi se në letër, ata në fakt ishin martuar një vit të plotë më parë.

Pavarësisht periudhës së vogël kohore të beqarisë së Scheana-s, nëse puthja e saj me Schwartz-in ndodhi gjatë kësaj periudhe, njëri ose të dy nga këta yje kanë fituar një tjetër simbol jobesnik. Gjithçka që mund të bëjmë tani është të presim dhe të shikojmë sezonin 11 të VPR, ku Scheana dhe Schwartz me shpresë do ta shpjegojnë më tej këtë puthje. Në thelb, ai ose bëri, ose nuk përfshiu një tjetër skandal mashtrimi, dhe për këtë, ne jemi të etur të shohim se si reagon kasti i Vanderpump Rules.