A po i bashkohet Chloé Lukasiak Sezonit 3 të Tradhtarëve?

Klea

A po i bashkohet Chloé Lukasiak Sezonit 3 të Tradhtarëve?

Sezoni 2 i serialit të Peacock, Tradhtarët, ishte aq i mirë sa i ka zënë të gjithë në skajet e vendeve të tyre për këstin e ardhshëm. Sigurisht, përpara se çdo sezon i një reality show popullor të fillojë të dalë në prodhim, zërat fillojnë të qarkullojnë rreth kastit.

Për Sezonin 3, kemi dëgjuar lajme se Monique Samuels dhe Dorinda Medley mund t'i bashkohen kastit. Një emër tjetër në eter është Chloé Lukasiak nga Nënat e kërcimit. Ajo ka qenë në media gjatë javëve të fundit pasi u shfaq në specialin Lifetime Dance Moms: The Reunion. Edhe pse debutimi i saj në Peacock është thjesht një thashethem… një postim i caktuar në Instagram Story mund të na kishte dhënë konfirmimin që na duhej.

Chloé mund të jetë në sezonin 3 të The Traitors

Pavarësisht se producentët e The Traitors mbajnë informacione të fshehta për Sezonin 3, vëzhguesit mund të kenë marrë tashmë një anëtar të konfirmuar të kastit. Sipas TV Deets, Chloé ka nënshkruar për t'u shfaqur në sezonin 3, i cili do të fillojë xhirimet brenda dy javëve të ardhshme. Në një Story në Instagram të postuar nga Chloé, ajo postoi atë që dukej të ishte një çantë udhëtimi dhe një maskë gjumi, të dyja të markuara me “Tradhtarët e Pallua”.

“Duke shkuar në një udhëtim shumë argëtues javën e ardhshme,” shkruhej në mbishkrimin e postimit. “Nuk mund të pres.” Madje ajo ka etiketuar edhe Pallua!

Adhuruesit e The Traitors ka të ngjarë të kujtojnë listën e “rrjedhur” të aktorëve të Sezonit 2, e cila përfshinte Lindsay Hubbard dhe Dr. Heavenly Kimes. Asnjëri prej tyre nuk bëri kastin përfundimtar. Më tej, Monique komentoi pretendimet se duhej t'i bashkohej sezonit 3. “As tradhtar, as besnik”, ka shkruar ajo në Instagram. “Më falni të zhgënjej, por thashethemet NUK JANË TË VËRTETA.”

Thënë kështu, mbajeni këtë lajm me masë. Listën zyrtare të garuesve do ta dimë kur të vijë koha. Por duke supozuar se duan të vazhdojnë serinë e tyre të prodhimit të sezoneve të takimeve televizive, kasti do të hajë.

Transmetoni sezonet e mëparshme të The Traitors on Peacock.