A mundet sezoni Bachelor i Joey të kryesojë Bachelorin e Artë?

Klea

A mundet sezoni Bachelor i Joey të kryesojë Bachelorin e Artë?

Bachelor Sezoni 28 është më në fund këtu, dhe ne jemi të kënaqur të shohim Joey Graziadei si njeriun kryesor. Xhoi takoi 32 gra mahnitëse në natën e parë dhe përfundoi duke prerë 10 prej tyre gjatë ceremonisë së parë të trëndafilit. Ky është një rekord i Kombit Bachelor dhe fansat janë kuriozë të shohin se si do të shpaloset pjesa tjetër e historisë së dashurisë së Joey.

Nga ana tjetër, sezoni i parë historik i Beqari i Artë përfundoi së fundmi gjithashtu. Gerry Turner bëri histori si kryesuesi i parë i shfaqjes dhe gjeti me sukses dashurinë me gruan e tij tani, Theresa Nist. Bachelor i Artë ishte një hit i madh dhe shikuesit e Kombit Bachelor të të gjitha moshave kënaqeshin duke parë të moshuarit që përpiqeshin të gjenin përsëri dashurinë.

Pyetja tani është nëse sezoni i Joey-t ka potencialin për të përmbushur The Golden Bachelor. Joey ka këpucë të mëdha për të mbushur, dhe duket e pamundur që sezoni i tij të jetë aq i suksesshëm sa ai i Gerry.

Bachelor i Artë ishte 10/10

Aty, e thashë. Nuk kishte asgjë të keqe me The Golden Bachelor, nëse nuk numëroni lotët e vazhdueshme të Gerry. Pas vitesh shikimi të beqarëve të rinj të papjekur që përpiqeshin të gjenin dashurinë, ishte freskuese të shikoje njerëzit e artë në udhëtimin e tyre. Gratë ishin sigurisht më të pjekura, por edhe qesharake dhe dukej se kujdeseshin vërtet për njëra-tjetrën. Kishte një ndjenjë besnikërie dhe miqësie midis kastit që shfaqjes origjinale Bachelor thjesht i mungon.

Pjesa më e mirë e The Golden Bachelor ishte Dasma e Artë, pasi Gerry dhe Theresa vendosën të martoheshin menjëherë. Kjo ishte e madhe, pasi shkalla e suksesit për Bachelor tregon këto ditë është afër zeros. Ndërsa ka disa çifte që kanë qëndruar të fejuar, është e rrallë të shohësh një dasmë të Kombit Bachelor kaq shpejt.

Sezonet e fundit të Bachelor kanë rënë

Ndërsa fansat e Kombit Bachelor ishin të emocionuar kur dëgjuan se Joey do të ishte Bachelor i ardhshëm, ai ende mund të përballet me disa sfida. Sezonet e fundit të The Bachelor kanë qenë jashtëzakonisht të shkurtra, me dy të fundit që janë veçanërisht të këqija.

Clayton Echard udhëhoqi sezonin 26 të Bachelor, i cili ishte thjesht i keq që në fillim. Clayton ishte një zgjedhje e çuditshme për kryesimin, duke pasur parasysh se ai nuk kishte shumë kohë para ekranit në The Bachelorette. Kur arriti në suitat e fantazisë, Clayton e hodhi topin duke i zbuluar Rachel Recchia-s dhe Gabby Windey-t se flinte me të dy në ceremoninë e trëndafilave. Clayton më vonë u largua nga shfaqja me fituesen Susie Evans, megjithëse lidhja e tyre nuk zgjati.

Ndërsa udhëheqësi i sezonit 27 të Bachelor, Zach Shallcross u fejua me sukses, sezoni i tij nuk ishte shumë më i mirë. Personaliteti i Zach ishte jashtëzakonisht i shurdhër dhe gratë kryen shfaqjen. Edhe atëherë, nuk kishte shumë konkurrentë të shquar dhe mungesa e dramës e bëri sezonin e Zach-it mjaft të mërzitshëm për t’u parë.

Joey mund ta ketë të vështirë të thyejë zinxhirin

Mos më keqkuptoni, unë e dua Xhoin. Ai ishte një nga konkurrentët më simpatikë në sezonin 19 të “The Bachelorette” dhe dukej se ishte vërtet i dashuruar për Charity Lawson. Sidoqoftë, gjatë premierës së sezonit të tij, Joey thjesht dukej paksa i mërzitur. Mund të kishte qenë nerva, por Joey nuk shprehte shumë personalitet me shumicën e grave. Zonjat mbajtën shumicën e bisedave, të cilat më dhanë rikthim të keq në sezonin e Zach.

Si zakonisht, Bachelor Nation ka premtuar se sezoni i Joey-t do të jetë i tillë siç nuk e kemi parë kurrë më parë. Ky është një premtim i madh dhe që shpesh ka dështuar në të kaluarën. Për të qenë po aq i suksesshëm sa The Golden Bachelor, sezoni i Joey-t do të duhej të dallohej në një mënyrë mjaft domethënëse.

Vetëm disa nga gratë e Joey-t u dalluan

Ndoshta jam vetëm unë, por ishte e vështirë të gjeja dikë që të rrëmbeja me të vërtetë natën e parë. Daisy Kent ishte një nga të vetmet garuese të shquara që krijoi një lidhje të menjëhershme me Joey. Daisy foli për udhëtimin e saj me humbjen e dëgjimit dhe implantet kokleare dhe dukej se ishte një nga gratë më të këndshme në rezidencë.

Allison Hollinger dhe motra e saj më e madhe Lauren Hollinger gjithashtu u dalluan, pasi bënë historinë e Kombit Bachelor si çifti i parë i motrave (jo binjake) në shfaqje. Joey fillimisht u befasua, por pati biseda të mira me të dy. Përveç këtyre treve, pjesa tjetër e femrave thjesht u përzien. Sigurisht që është vetëm nata e parë, por për momentin ky grup femrash në përgjithësi duket mjaft i mërzitshëm.

Bazuar në të gjitha këto, nuk kam besim se sezoni i Joey-t do të jetë në gjendje të kryesojë The Golden Bachelor. Megjithatë, shpresojmë që të kemi gabuar, pasi Xhoi me të vërtetë meriton të gjejë dashurinë e jetës së tij këtë sezon!