A mundet Callum, Liberty të bashkohet tani?

Klea

A mundet Callum, Liberty të bashkohet tani?

Nuk është më lojë. Për shumicën e Lojëra në ishullin e dashurisëgarues Callum Hole ishte çiftuar me Liberty Poole e Love Island UK, dhe ishte e qartë se fansat donin që dyshja të ishin më shumë se miq. Fatkeqësisht, sipas Callum, thjesht nuk kishte një lidhje romantike.

Një ditë pas finales, ai tha për The Messenger, “Ajo është një nga vajzat më të bukura që kam takuar ndonjëherë. Ajo është një vajzë kaq e bukur. Por thjesht nuk ka asnjë shkëndijë për mua që kam nevojë.”

Callum i ri

Foto nga: Mark Taylor/Peacock/ITV

Ai shtoi: “Mos më keqkuptoni. Callum-i i vjetër do të kishte pasur ende një shqyerje për hir të një këputjeje atje,” shpjegoi ai. “Por unë thashë: “Jo, ajo është në të vërtetë një vajzë kaq e bukur. Unë nuk dua ta përqafoj atë.’ Unë jam në fakt, për një herë, si, “Unë thjesht do të jem miku juaj dhe ne do të largohemi nga këtu në kushte të mira,” tha ai.

Në fund, ai tregoi se rrezikimi i miqësisë së tyre vetëm për pak argëtim nuk ia vlente. Duket sikur ai ka bërë shumë duke u rritur.

Kur i referohet “Callumit të vjetër”, ai nënkupton Callum-in që bëri paraqitjen e tij të parë televizive në realitet në Love Island Australia në sezonin 4. Gjatë mandatit të tij, ai u bashkua me pesë vajza të ndryshme dhe përfundimisht përfundoi në vendin e dytë me partneren Madeline Wilcox, me të cilin u nda pak më vonë për shkak të sfidave të marrëdhënies së tyre në distancë.

Një lidhje dashurie

Në Love Island Games, ai gjeti atë shkëndijë që po kërkonte me Deb Chubb, një shtesë e vonë e shfaqjes nga Love Island USA. Dhe megjithëse ata patjetër do të duhet të përballen me sfidat e një marrëdhënieje edhe më të gjatë (Kalifornia në Australi), Callum thotë se ai dhe Deb janë të gatshëm ta bëjnë atë. Ai madje tha se planifikon të kalojë shumë kohë në shtet në vitin 2024.

“Ne thjesht po e marrim ashtu siç vjen,” shpjegoi ai. “Ajo është një person kaq i qetë dhe i ftohtë. Do të shohim se çfarë do të ndodhë. Nuk mendoj se do të bëjmë ndonjë presion mbi të. Nëse funksionon, funksionon.”

Dhe sa për Callum, kjo nuk do të jetë hera e fundit që do ta shohim në TV. Ai tha se së shpejti do të luajë në tre shfaqje të ndryshme nëse gjithçka shkon sipas planit të tij. Me mend, do të duhet të presim dhe të shohim.

Sezoni 1 i Lojërave të Love Island po transmetohet në Peacock.