A ka punësuar Drew Sidora një hetues privat për Ralph Pittman?

Klea

A ka punësuar Drew Sidora një hetues privat për Ralph Pittman?

Sezoni 15 i Real Housewives of Atlanta ka përfunduar me finalen shpërthyese dypjesëshe që përmbyllet kapitullin e këtij viti. Juria është ende jashtë për të ardhmen e shfaqjes, apo çfarë fati e pret kastin aktual. Por deri atëherë, ribashkimi u dha shikuesve mjaft drama për të kërkuar dhëmbët e tyre.

Dhe jo vetëm drama, por edhe vetulla. Me gjithë kënaqësinë, përballjen dhe përgjigjet e ribashkimit, mbetën shumë pyetje. Një nga faktorët më argëtues të ribashkimit mes fansave ishte Drew Sidora-s motra, Allison.

Gjatë pushimit të drekës së kastit, Allison u përplas me Courtney Rhodes teksa ajo vizitoi Ralph Pittman. Courtney ishte gati t’i përplaste derën në fytyrë Allison-it, por ajo e ndaloi dhe filloi ta thoshte. Sigurisht që ishte katartike dhe fansat ishin të lumtur të shihnin dikë që e mbështeti Drew kaq plotësisht. Por shikuesit ishin gjithashtu kureshtarë të dinin se çfarë dinte Allison.

Allison lëshon një bombë të papritur

Ndërsa ribashkimi arriti në kulm, Drew dhe Ralph u ndezën gjatë historisë së marrëdhënieve të tyre. Secili mbajti pretendimet e tij për besnikëri, por akuzoi tjetrin për mashtrim të shumëfishtë. Drew u bë emocional; Ralph pretendoi se ajo po aktronte, kështu që Drew u largua. Ajo u takua me Allison në prapaskenë.

Flokët dhe grimi filluan të punonin për Drew ndërsa ajo bisedonte me motrën e saj. Allison pyeti, “Pse nuk u tregoni atyre për PI?” Baza e fansave publikoi një “Më falni?” Por Drew mezi e kënaqi pyetjen e Allison-it, duke i thënë asaj se kishte disa gjëra që ajo donte të qëndronte jashtë TV.

Nga njëra anë, kjo ishte e drejtë. Por nga ana tjetër, çdo fans po vdes të dijë më shumë për këtë hetues të supozuar privat. Pyetja e Allison dha sa më pak detaje të ishte e mundur dhe teoritë do të jenë të shumta si rezultat. Ndoshta Drew e pa se sa mirë shkoi e gjithë PI për Luis Ruelas dhe vendosi që ajo nuk donte të bënte asgjë me këtë.