A janë këta disa nga yjet e Bravo që punojnë me Bethenny Frankel për t'u bashkuar?

Klea

A janë këta disa nga yjet e Bravo që punojnë me Bethenny Frankel për t’u bashkuar?

Real Housewives of New York alum Bethenny Frankel ka qenë e zënë me sipërmarrjen e saj të fundit. Ajo në thelb dëshiron të ndihmojë në bashkimin e televizionit të realitetit dhe të vendosë një rrjet sigurie shumë të nevojshme rreth atyre që marrin pjesë.

Kjo është një ide e mahnitshme. Është gjithashtu e nevojshme. Mos e shqetësoni se vjen nga një grua që fitoi para, pjesërisht, falë shfaqjeve të pashkruara. Bethenny ka dërguar sinjalin e saj dhe mjaft njerëz janë përgjigjur. Tani ajo është duke përmendur emrat e atyre që mund ose nuk mund t’i bashkohen llogaritjes së saj të realitetit televiziv.

Ndiq liderin?

Është vera e shakedown Bravo dhe Bethenny është ajo që është përgjegjëse, me sa duket. Edhe pse ajo është tepër e pasur dhe një nga lojtarët më me fat të kontratës së mëparshme të Bravo, ajo dëshiron të fundos anijen. Rrjedhimisht, ajo po i hedh pusetat e shpëtimit dhe njerëzit po i kapin.

Sipas një interviste që Beth bëri me Entertainment Tonight, do t’i njihni pothuajse të gjithë këta emra. Ajo tha, “Kam marrë një mesazh nga Hannah Berner, Katlyn Bristow, Chrissy Tegan, JWoww, njerëz nga Love Is Blind, The Bachelor, The Bachelorette, Below Deck, Vanderpump Rules, Summer House, Paige DeSorbo.”

Chrissy Tegan, pse? Gjithsesi, emrat e mësipërm gjurmë. Pavarësisht nga Paige DeSorbo, a është e drejtë të supozohet se askush që kontaktoi Bethenny nuk është aktualisht në një program televiziv realitet? Gjithashtu, si do të vazhdojë Bethenny personale hakmarrje heqja e Andy Cohen nëse përfshihen njerëz nga rrjete të tjera?

Ajo shtoi, “Këta janë njerëz që po më dërgojnë mesazhe. Ata po dëgjojnë. Ata janë të interesuar.” @byewighellodrama ndau se Bethenny etiketoi disa njerëz duke përfshirë Tom Sandoval dhe armikun e tij Stassi Schroeder.

Ndërsa kjo është kthyer në një gjë të tërë dhe është vonuar prej kohësh, duhet të pyesim veten nëse Bethenny do të arrijë të gjithë i cili ka pasur një problem në sferën e realitetit. Dikush si, oh, nuk e di, Milokssy Resto i cili u shfaq në filmin tashmë të zhdukur The Big Shot With Bethenny. Ajo fitoi shfaqjen, por a është ende duke punuar për Skinnygirl?

Po për The Big Shot?

Në intervistën ET, Bethenny tha, “Andy Cohen është shumë i përfshirë në negociata, dhe ai prodhon shfaqjet dhe ai di gjithçka rreth asaj që ndodh brenda argëtimit.” Për më tepër, “Ai është mjaft i ditur se çfarë përfaqëson industria e televizionit dhe çfarë do të thotë. Dhe ai është i ditur si producent dhe si vëzhgues dhe si fitues i parave të kësaj dinamike.” Ajo gjithashtu shërbeu si EP në The Big Shot.

Për më tepër, “Shfaqja e tij është krijuar për momente të vështira. Në këmbim të tyre [getting] promovim për çdo gjë që bëjnë. Është një quid pro quo. Ajo që Andy nuk e di me njohuri institucionale është se si ndihet të jesh një anëtar i degraduar i televizionit të realitetit dhe një person që përjeton momente të vështira dhe është gjithmonë i fundit që njeh dhe trajtohet efektivisht si një shërbëtore e famshme e paguar mirë.

Tani “shërbëtoret” duan ardhjen e tyre. Qëndroni të sintonizuar.