A janë Ciara Miller dhe West Wilson gati të përcaktojnë bashkimin e tyre?

Klea

A janë Ciara Miller dhe West Wilson gati të përcaktojnë bashkimin e tyre?

te dyja Ciara Miller dhe West Wilson shkoi te tyre Shtëpi verore miqtë për të zbërthyer datën e tyre të kalërimit. Biseda që ata zhvilluan pas aktivitetit për të sqaruar statusin e tyre duket se ka pasur efekt të kundërt.

Vendasja nga Misuri dha informacione kontradiktore ndërsa ftoi Ciarën te prindërit e tij për Ditën e Falënderimeve dhe i tha asaj se ishte i tmerruar të kishte një të dashur. Modelja profesioniste u hutua dhe filloi të mendonte se West vetëm po luante me emocionet e saj.

Ja si reagoi kasti i Summer House ndaj bisedës së West dhe Ciarës në episodin e fundit. Dhe ku e lanë dyshja flirtuese.

West pretendoi se ai u përpoq “ta përkufizonte atë”

Kyle Cooke dhe Jesse Solomon folën për çështjen e statusit të marrëdhënies gjatë një bisede me West.

“Cilat janë planet e ardhshme për ju dhe Ciara? Do t'i vendosni një etiketë?” – pyeti themeluesi i Loverboy.

“Ne folëm për këtë në xhiro me kalë. Po përpiqesha të më pëlqente ta përkufizoja atë, dhe thjesht dukesha si një idiot budalla, i çuditshëm,” pranoi West për paaftësinë e tij për të shprehur ndjenjat e tij.

Ai shtoi, “Unë mund të them se ajo ishte si, çfarë f-ck po thotë ky djalë?”

Ndërkohë, Ciara mblodhi skuadrën e saj të vajzave për të diskutuar situatën “gjysmë serioze” me vendasin e Misurit.

Ndërsa fliste me Paige DeSorbo dhe Amanda Batula, Ciara zbuloi se ajo e kuptoi se West ishte ende duke u dërguar mesazhe vajzave të tjera. Por ajo i tha atij të “shkoni për të”.

“Ti je në vendin tënd tani ku ose do të ngresh murin dhe do të bëhesh si, do të biesh fort,” e analizoi Paige situatën.

Në të vërtetë, Ciara është në një “udhëkryq” për arsyen e thjeshtë se West nuk mund t'i japë asaj një përgjigje për atë që ai dëshiron.

“Ai është thjesht si një tip shakatar,” reagoi ajo. “Gjithçka është një shaka. Gjithçka është qesharake.”

Biseda përfundoi me Ciara që ankohej për situatën e saj “tragjike”. Duket sikur ish-infermierja ishte e mençur të vepronte me kujdes.

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.