A iu ofrua Jen Shahut një mini-serial nga Bravo para se të futej në burg?

Klea

A iu ofrua Jen Shahut një mini-serial nga Bravo para se të futej në burg?

Jen Shah nuk ishte në sezonin 4 të Real Housewives të Salt Lake City sepse ajo aktualisht po luan në Real Housewives of the Prison Yard në Teksas. Arrestimi i saj Shahmazing gjatë xhirimeve të Sezonit 2 e lëshoi ​​RHOSLC në stratosferë.

Kujtimi i Jen-it mbeti gjatë episodit të fundit dhe legjendar të serialit të pjesës së katërt. Ajo madje kishte postuar dikë në Instagramin e saj nga burgu në lidhje me syrin e zi që mund t’i ketë dhënë ose jo Heather Gay. Tani kemi mësuar Bravo i hodhi Jen një kockë para se ajo të raportonte në Big House – dhe me sa duket ajo nuk kafshoi. US Sun e ka lugën.

Bravo, rrjeti që kujdeset…

Me të vërtetë duhet të jetë bukur të punosh për një kompani që u ofron punonjësve të tyre përfitime të caktuara. Për shembull, Bravo do të filmojë me bujari Real Housewives që janë bërë plotësisht kriminale dhe do t’u japë atyre spinoffs të shkurtër për të kapur jetën e tyre përpara se të ndahen.

Real Housewives of New Jersey krijoi kontrolle në Teresa në vitin 2015, ndërsa Teresa Giudice ishte pas hekurave pasi mashtroi qeverinë. Sipas Jen-it, pasi ajo thithi para nga kuletat e njerëzve të pafajshëm, Bravo i ofroi asaj edhe diçka të vogël.

Përfaqësuesi i saj shumë i zënë në media tha: “Bravo i ofroi Jen një mini-serial në janar 2023.” Me sa duket. Do të duhet të shohim nëse Andy Cohen bashkë-nënshkruan këtë zbulim. Për të qenë të drejtë, Jen nuk është informatorja më e besueshme në skenë.

Gjithsesi, seria e kufizuar do të fokusohej në atë që Jen po bënte përpara se të hynte në suitën e saj në Kampin Federal të Burgut Bryan. Shfaqja do të ishte prodhuar nga Shed Media, e njëjta kompani që merret me RHOSLC. Kamerat “do ta kishin ndjekur atë çdo ditë”, shtoi përfaqësuesi i saj.

Jen u largua nga situata “për shkak të klauzolës së ekskluzivitetit dhe keqinterpretimeve në marrëveshjen e saj që Andy [Cohen] ishte këmbëngulës për të mbajtur.” Për më tepër, rrjeti do të kishte kontrollin për të “redaktuar lirisht çdo gjë që ata duan në historinë e saj”.

Ngrini dorën nëse i besoni Xhenit

Pse Jen vazhdon të përpiqet dhe të rrah Andin është përtej mua. Gjithashtu, ajo është një gënjeshtare e njohur, kështu që është një zgjedhje të besosh çdo gjë që ajo thotë në radhë të parë.

Andy iu drejtua Xhenit dje në emisionin e tij në radio. “E di që ajo donte të bënte një dokumentacion të ditëve të saj deri në burg. Ajo donte shumë para dhe ajo ende pohonte pafajësinë e saj, kështu që do të ishte një intervistë tjetër e saj e ulur përballë meje, e shtrirë në fytyrën time, të cilën e morëm në dy ribashkime prej saj,” shpjegoi ai.

Unë nuk e di për ju djema, por unë jam me Andin në këtë. Në asnjë mënyrë nuk iu ofrua një spinoff dhe nuk e pranoi atë – veçanërisht me çështjet e saj masive financiare. Edhe një herë, FOMO duhet të shkojë te Jen.

Ribashkimi i Sezonit 4 të Real Housewives of Salt Lake City do të fillojë të martën e ardhshme në 8/7c në Bravo.