A ishte e gabuar Danielle Olivera për thirrjen e Paige DeSorbo

Klea

A ishte e gabuar Danielle Olivera për thirrjen e Paige DeSorbo

Ka filluar të duket si Danielle Olivera nuk e ka mësuar mësimin e saj nga hera e fundit që ishte në Shtëpi verore. Fansat do të kujtojnë se dizajnerja e aplikacionit nguli hundën në fejesën e Lindsay Hubbard dhe Carl Radke. Mënyrat e saj të ngarkuara trupore i kushtuan asaj një miqësi me Lindsay për një kohë. Por Danielle vazhdon, dhe po ashtu edhe makthi i mbushur me dramë të vendosjes së dy centëve të saj aty ku nuk i takon.

Thirrja

Dua të them, hajde, Danielle! Cila vajzë që është në një lidhje televizive në distancë, dëshiron të dëgjojë nga shoqja e saj se ajo nuk po e trajton siç duhet djalin? Për shembull, bëhu lojtar i ekipit dhe mbështet Paige DeSorbo. Fashionistja e ka bërë të qartë se ajo po ecën me ritmin e saj, dhe sinqerisht, Craig Conover duket shumë mirë duke u kthyer në vendin e dytë me gruan e tij të ardhshme. Ndërsa ishte jashtë në një klub, Paige u ankua, “Unë e dua atë. Ai është shoku im. Unë mendoj për të, si “Ky është shoku im më i mirë”.

Danielle ishte qartazi mbi përrallën e prapambetur të Paige dhe e thirri atë jashtë. Në atë që mund të përshkruhet vetëm si një përgjigje e tërbuar, Danielle i thotë Paige-t: “Kjo është për shkak se ju i keni topat e tij në buharin e përgjakshëm. Unë do ta mbaj të vërtetë me ju; Unë mendoj se nuk po i jep asgjë. A mendoni vërtet se ky është një djalë i përjetshëm? Apo je thjesht kjo kurvë e keqe që bën gjërat tënde, dhe ai është vërtet i mirë për momentin?”

Danielle mund t'i kishte shprehur më mirë mendimet e saj

Vajza ime Danielle thjesht shkoi pak larg, për mendimin tim. Së pari, pse do të mendonit ndonjëherë se vendi për të zhvilluar një bisedë serioze si kjo temë ishte krijuar më së miri për klubin ku të gjithë janë të dehur përveç Karlit? Unë thjesht nuk mund ta mbështjell kokën rreth saj dhe gjithçka që mund të mendoj është: “Por pse?” Cila është dinamika e Paige dhe Dani në qytet? A janë edhe miq atje? Thjesht nuk e kuptoj kuptimin e komentit. Dukej sikur Danielle po përpiqej t'i shtynte Paige-t bindjet e saj për martesën dhe kjo thjesht nuk ishte e drejtë.

Nëse Danielle kujdesej vërtet për statusin e marrëdhënies së Paige, ajo mund ta kishte marrë atë në një mëngjes të mirë dhe të fliste me civilizim. Në vend të kësaj, ajo e vuri fashionisten në vend dhe priste një falënderim të përzemërt pasi e ofendoi. Por Paige e dinte se me çfarë kishte të bënte, duke u thënë kamerave ndërsa ishte në rrëfimin e saj, “Danielle qëndron në një nivel shumë të lartë moral. Që ajo mund t'u tregojë të gjithëve kur ata po marrin vendimin e gabuar ose po veprojnë keq. Por kur e ktheni pasqyrën ku shkoi ajo? Ajo ikën menjëherë.”

Paige mbrohet

Tani, mendoj se është e shëndetshme që miqtë të kenë biseda të hapura. Por nuk mendoj se është në rregull të mbroni vazhdimisht zgjedhjet tuaja ndaj njerëzve që duhet t'ju mbështesin. Ishte e qartë se Paige nuk po e ndjente bisedën dhe e imagjinonte veten diku tjetër. Dua të them, vera duhet të jetë argëtuese, apo jo? Danielle, jo argëtuese. Ndërsa ishte në Summer House After Show, Danielle dyshon, duke thënë: “Duket sikur ajo e qëllon atë nëse ai dëshiron të jetë pjesë e diçkaje”. Zoti im, grua, a nuk kemi mësuar t'i mbajmë për vete disa nga mendimet tona?

Replika e Paige sqaroi se ajo nuk është aq e afërt me Danielle për t'u ndjerë rehat duke komentuar lidhjen e çiftit. New Yorker tha: “Nëse Amanda dhe Ciara do të vinin tek unë dhe do të më thoshin: “Hej, ne mendojmë se ti nuk i jep asgjë Craig-ut”, ndoshta do ta mendoja dhe do ta vlerësoja.” Por Paige vuri në dukje se ajo duhej të mendonte nëse Danielle kishte bërë ndonjëherë një përpjekje me të dashurin e saj, duke e pyetur: “Prit, a e ke takuar Craig? Sinqerisht, në kokën time, unë mendoja: 'Nuk e di nëse ke qenë ndonjëherë me Craig më shumë se dy herë. Kështu që unë nuk e di se si do ta dinit këtë.”

Mendoj se shumica e shikuesve po i bënin vetes të njëjtën pyetje. Do të ishte më mirë që Daniela të qëndronte në korsinë e saj dhe të shikonte nga jashtë.