A ishte Angie K e përfshirë në realitetin Von Tease?

Klea

A ishte Angie K e përfshirë në realitetin Von Tease?

Në finalen e sezonit 4 për Amvisat e vërteta të Solt Lake City, u bënë zbulime. Monica Garcia u ekspozua se kishte një dorë në llogarinë e mediave sociale Reality Von Tease, e cila i ishte kushtuar rrëzimit të Jen Shah. Kishte gjithashtu postime nën pseudonimin që sulmonin aktorët e tjerë origjinalë në RHOSLC. Por shikuesit u tronditën edhe më shumë kur Monica dukej se akuzonte Angie Katsanevas të kesh dorë në llogari.

A ndihmoi Angie K në ekzekutimin e llogarisë së Reality Von Tease?

Ndërsa pretendimet e Monikës në fillim dukeshin si shpërthyese, ato u shuan shpejt. Pamjet e ekranit që u ndezën gjatë finales në fakt sapo treguan Angie K duke iu përgjigjur disa prej tregimeve në Instagram që u postuan nga llogaria e Reality Von Tease.

“Angie, shiko veten tënde të ndyrë, shiko veten,” paralajmëroi Monica. “Nuk po bëj as shaka. Angie, le të flasim për përfshirjen tënde”, bërtiti ajo. “Le të flasim për përfshirjen tuaj. Dëshironi të flisni për mënyrën se si jeni përfshirë … me Reality Von Tease? Le të shkojmë atje atëherë.” Zonjat e tjera dukeshin të tronditura. Është e paqartë nëse Heather Gay e ka hequr ndonjëherë nofullën nga dyshemeja.

“Dëshiron të bëhesh i ndyrë për mua, unë do të të heq bythën,” përfundoi Monica. “Mbylle gojën.”

“Si u përfshiva?” Angie u tërbua, para se të ngrihej në këmbë. “Po qesh me historitë e tua?”

Pamjet e ekranit u shfaqën më pas në ekran, duke treguar Angie duke u përgjigjur me emoji zemre dhe mesazhe të tilla si “Preach” dhe “Soooo good and Angie H[arrington] është i dëshpëruar dhe i etur!”

Në rrëfim, Monica shpejtoi t’i quajti zonjat “qesharake” për përgjigjen e tyre.

“Kurrë, mos u bëj sikur secili prej jush të mos e shikonte vazhdimisht dhe t’i dërgonte DM asaj faqe… ju ishit fansat tanë më të mëdhenj.”

Duket se ribashkimi do të sjellë edhe më shumë detaje në tryezë! Sillni…

Ribashkimi i Sezonit 4 të “The Real Housewives of Salt Lake City” fillon të martën, më 9 janar, në orën 8/7c në Bravo.