A i 'trokiste çizmet' Golden Bachelor Gerry gjatë Suites Fantasy?

Klea

A i ‘trokiste çizmet’ Golden Bachelor Gerry gjatë Suites Fantasy?

Gerry Turner e ka vënë veten në një pozitë të vështirë dhe gjërat nuk u ndihmuan saktësisht nga java e Fantasy Suites e episodit më të fundit. Bachelor i Artë ylli i parë ka rrëmbyer shumë zemra në mbarë vendin.

Megjithatë, kishte vetëm dy zemra që kishin rëndësi për të, ndërsa Leslie Fhima dhe Theresa Nist u përpoqën të krijonin një të ardhme me Gerry. Beqarja ka diskutuar disa herë se sa e vështirë do të ishte të bëheshe vetëm me dy gra.

Në të kaluarën, Gerry diskutoi gjithashtu vështirësinë e intimitetit fizik në moshën e tij. Por kur erdhi puna, e preferuara e fansave nuk dukej se kishte ndonjë problem në dhomën e gjumit.

Gerry godet Golden Bachelor Fantasy Suites me Theresa dhe Leslie

Pasi zmbrapsën një shkëmb 150 metra të Kosta Rikës, Gerry dhe Leslie u ulën në një pellg të vogël, duke diskutuar lidhjen e tyre dhe të ardhmen e mundshme. Gerry vuri në dukje se Leslie nuk i kishte bërë “asnjë nga pyetjet e vështira” për një kohë të gjatë. Shumë shpejt u bë e qartë që të dy nuk e njihnin edhe aq mirë njëri-tjetrin.

Megjithatë, të dy diskutuan se ku mund të jetonin, dhe pasi Leslie tha se ishte e sigurt se do ta kuptonin, Gerry e çoi atë në suita. Gerry i tha asaj se ajo ishte “një” dhe të dy filluan të djersiteshin ndërsa dilnin jashtë. Por kjo ndodhi sepse termostati ishte në 80. Leslie bëri shaka se e vendosën në 69.

Ndërsa Gerry dhe Theresa hipnin në kuaj së bashku, Beqari i Artë dukej paksa i lodhur dhe i hutuar. Pas kalërimit, të dy ndanë darkën, ku Theresa diskutoi punën e saj duke bërë tregti ditore. Gerry e hëngri atë, por Theresa përsëri tha se do të hiqte dorë nga puna për të qenë me Gerry.

Theresa pranoi se nuk kishte bërë seks që kur i shoqi vdiq, por gjithashtu shprehu se si ajo besonte se një fuqi më e lartë e bashkoi atë dhe Gerry. Të dy shkuan në suitat e fantazisë dhe të nesërmen në mëngjes u zgjuan të lumtur. Gerry i tha Terezës: “U ndjeva si dita e parë e pjesës tjetër të jetës sime”.

Finalja e Golden Bachelor transmetohet të enjten, 30 nëntor në orën 20:00 ET në ABC.