A i sheh Kristen Taekman stinët e ardhshme të trashëgimisë RHONY?

Klea

A i sheh Kristen Taekman stinët e ardhshme të trashëgimisë RHONY?

Mendoj se mund të flas për shumicën prej nesh kur them se nuk kam pasur Kristen Taekman në kartën time të bingos si një anëtar i aktorit në Udhëtimi i vërtetë i vajzave shtëpiake të vërtetë shtëpiake: Trashëgimia RHONY. Ajo ishte pjesë e kastit në sezonin 6 dhe 7 të The Real Housewives of New York City. Pjesën më të madhe të kohës ajo e kaloi duke u ndeshur me Ramona Singer. E mbani mend atë arratisje me kanoe kur Kristen spërkati me lojëra Ramona? Dhe pastaj Ramona hodhi një gotë verë në fytyrën e Kristen? Kohe të mira.

Kasti ikonë për RHUGT përfshinte Luann de Lesseps, Ramona, Sonja Morgan, Dorinda Medley dhe Kelly Bensimon. Nëse Kristen priste që bashkë-yjet e saj të tregonin skandalin e mashtrimit të burrit të saj Josh Taekman, Ashley Madison, ajo kishte të drejtë. Faqja e internetit, e cila ishte për të martuar që dëshironin të kishin lidhje, pati një shkelje të të dhënave në 2015. Dhe emri i Josh ishte në listën e abonentëve. Por Kristen pohoi se ajo dhe Josh ishin marrë me të shumë kohë më parë.

Kristen është gati për RHUGT-në e radhës

Tani Kristen po flet për të ardhmen pas udhëtimit RHUGT: RHONY Legacy. Domethënë, duke mbajtur zonjat në lojë. “Unë patjetër do të isha i hapur për të. Mendoj se kemi shumë më tepër brenda vetes”, tha ajo për Daily Mail Australia. Ajo vazhdoi, “Unë mendoj se do të ishte kënaqësi të tërhiqesh nga disa vajza të tjera, si për shembull të mbajmë gjashtë që kemi dhe ndoshta të shtojmë disa të tjera për t’i shijuar gjërat paksa. Pra, po, pse jo?” Unë jam këtu për të. Unë e dua aktorin. Minus Ramona.

“Kush nuk dëshiron të shkojë me pushime? Por a mund të qëndrojmë në vende të ngrohta? Apo si thua për një udhëtim me ski?” sugjeroi Kristen. Pra, kë tjetër do të dëshironte të shihte Kristen të paketonte valixhet për një udhëtim në Legacy? “Gjithmonë më ka pëlqyer shumë Aviva [Drescher]. Unë mendoj se ajo do të ishte një shtesë e mrekullueshme në një nga këto shfaqje dhe të gjithë duhet të kujtojmë pse Aviva ndoshta nuk ishte e ftuar në këtë shfaqje, sepse fillimisht, mbani mend, ajo nuk mund të hipte në atë fluturim me burrin e saj!” Vërejti Kristen. Udhëtimi mund të bëhej pak i zymtë nëse Aviva do të hidhte këmbën dhe do t’i rrëzonte koktejin e dikujt.

Kristen nuk është e vetmja anëtare e kastit të RHONY Legacy që është larguar për një udhëtim tjetër. Si Kelly ashtu edhe Luann kanë shprehur interesin për ta mbajtur këtë grup legjendar para kamerave. Shpresojmë që Peacock po i dëgjon fansat dhe po i kthen këto zonja.

Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls: RHONY Legacy vazhdon të enjten, duke transmetuar në Peacock.