A i përgjigjet Kody Brown gabimet e tij?

Klea

A i përgjigjet Kody Brown gabimet e tij?

Një deklaratë lufte është shpallur kundër dashurisë pluraliste nga Kody Browni cili dikur krenohej se ishte fytyra e poligamisë. Gratë Motra Fansat kanë shpenzuar orë të panumërta duke analizuar sjelljen e tij ekstreme dhe ndryshimet e humorit vetëm për të përcaktuar se burri është plot mendjemadhësi dhe në thelb dëshiron kontroll të plotë mbi secilën nga katër gratë e tij. Kody ka pasur një interes të madh për të mohuar të vërtetën gjatë viteve, por ka filluar të duket sikur, thellë brenda, babai i 18 fëmijëve e di se ai është fajtori.

Kody shpesh e anashkalon çështjen e përgjegjësisë në jetën e tij të përditshme, kështu që nuk është për t’u habitur që ai nuk dëshiron të marrë fajin për shpërbërjen e familjes së tij. Vë bast se Kody do të shkonte me kënaqësi në varr përpara se të shqiptonte një fjalë që madje la të kuptohej se mund të kishte gabuar.

Kody fajëson fëmijët e rritur

Foto Kredia: TLC/YouTube

Një nga gabimet kryesore të Kody është se ai ka lënë që marrëdhëniet e tij me fëmijët e tij më të mëdhenj të skadojnë, shpesh duke zgjedhur t’i fajësojë ata për çështjet e tij. Mungesa e llogaridhënies dëshmon se Kody nuk i zotëron gabimet e tij, pasi ai thotë vazhdimisht se fëmijët e tij mund ta thërrasin. Ai e çoi grindjen e tij një hap më tej në episodin më të fundit të Sister Wives, duke vënë në dukje se familja e tij ishte në një “luftë civile”.

Në rrëfimin e tij, Kody vërtet pranon trazirat e familjes, por dyfishohet teksa thotë: “Një ditë lufta civile e familjes sonë mund të përfundojë dhe pastaj ajo përbuzje, e dini, ne mund ta përballojmë atë. Dhe unë dhe Robyn do të jemi të tillë’, thotë ai, duke u kapur për dore me gruan e tij të katërt. Kody pranon se fëmijët e tij nuk duan që ai të jetë me Robyn Brown nuk është një dinamikë që funksionon për të. Pra, në njëfarë mënyre, patriarku po pranon pjesën e tij në rezistencë.

Kody tani po jeton një jetë monogame

Për kohën më të gjatë, Kody refuzoi të pranonte se ishte dhe dëshironte të jetonte një jetë që përbëhej nga vetëm një grua. Megjithatë, kjo është pikërisht martesa që ai po jeton me Robyn, pasi Meri Brown, Christine Brown dhe Janelle Brown janë larguar të gjithë nga mashtrimet e yllit të Sister Wives. Pas gati tre dekadash si poligamist, Kody po e hedh poshtë dashurinë pluraliste, që për disa është një rrëfim se plani i tij nuk funksionoi. Gjatë një episodi të fundit të Sister Wives, Kody pranoi se ishte gati të vazhdonte më tej.

Gjatë një bisede serioze me Merin dhe Robin, babai i 18-vjeçëve vuri në dukje se ishte koha që ai të vazhdonte më tej, duke thënë: Ky duket se është fundi i martesës sonë pluraliste.” Shpallja e pavarësisë së Kody-t është më e afërta që ai ka ardhur ndonjëherë për të pranuar ndonjë faj në sindikatat e tij të dështuara.

Sipas Merit, patriarku u shpreh qartë duke i thënë: “Nuk kam dëshirë Meri të kem marrëdhënie me ty. Ai tha: “Nuk e kupton Meri?” Kjo nuk do të ndodhë kurrë. Jeta juaj nuk është ajo në të cilën unë dua të fus veten.’

Kody pranon dështimet e tij

Gratë Motra
(Fotografia: TLC/YouTube)

Tre martesat e para të Kody u prishën brenda 14 muajve nga njëra-tjetra, gjë që duhet të jetë një rekord për çdo të vdekshëm. Gjatë një rrëfimi, Kody pranoi “disa nga dështimet” brenda dinamikës së familjes së tij, duke thënë se ai kishte pritur “shumë shumë nga familja me një ide të vetme familjare”. Tifozët do të kujtojnë se Kody kishte një ëndërr për të ndërtuar një shtëpi të madhe në Coyote Pass, ashtu siç kishin në Utah, por askush nuk u pajtua me të.

Kody vazhdoi duke reflektuar se ai “mund të kishte qenë më i suksesshëm nëse do të kishim qenë në shtëpi të ndryshme me fëmijët që rriteshin sikur të ishin kushërinj”. Kody më pas u ankua për kohën në Las Vegas kur Browns kishin “festimin e tyre të angazhimit ku ne shkruam deklaratën tonë të misionit”.

Megjithatë, humori i tij ndryshoi shpejt pasi filloi të fajësonte tre gratë e tij të para për “shpërthyerjen e deklaratës së misionit”. Kody nuk e mori më peshën e plotë të fajit, duke shtuar: “Ajo që ka ndodhur me familjen tonë është shumë e trishtuar për mua. Është vetëm një nga ato gjëra që ka ndodhur. Më duhet të vazhdoj përpara. Por ka një lloj vendi të çuditshëm në të cilin ndodhem, ku më duket e çuditshme… po përpiqem të ripërcaktoj jetën time.”