A i fshiu Monica Garcia postimet e Reality Von Tease rreth grave RHOSLC?

Klea

A i fshiu Monica Garcia postimet e Reality Von Tease rreth grave RHOSLC?

Monica Garcia aktualisht po shijon atë që do të përfundojë në momentin që ajo ia doli Amvise të vërteta të Solt Lake City. E di, njerëzit po ankohen dhe rënkojnë se sa mashtruese është Monika, por harrojnë se si të tjerët mbuluan ligjërisht dhunën fizike për një kriminel të zakonshëm.

Nëse asgjë tjetër, ata janë të paktën disi terren të barabartë. Askush nuk do të fitojë një çmim për të pasur busullën më morale në këtë shfaqje – Mormon i ish-komunikuar apo jo. Tani baza e fansave po mendon për motivet e Monit Realiteti Von Tease sepse llogaria është ende e gjallë dhe e shkelmuar.

Rasti i posteve të munguara

E di që pyetja kryesore këtu është se si mund të kthehet Monica për Sezonin 5 pas gjithçkaje që ka rënë me kastin. Por pyetja më e madhe është, si mundet ajo jo? Në fund të fundit, Jen Shah filmoi dhe vazhdoi të gënjejë plotësisht familjen, miqtë dhe shikuesit e saj përpara se të shkonte në burg. A është tani koha për të filluar t’i kërkohet aktorit të ketë etikë? A do të ishte ende ndonjë prej aktorëve aktualë nëse do të ishte kështu?

A është Reality Von Tease kaq e madhe? Llogaria shkoi pas zonjave RHOSLC, por kryesisht kërkonin Jen. Fansat tani po thonë se shumica e postimeve rreth Heather Gay, Lisa Barlow, Meredith Marks dhe Whitney Rose janë fshirë nga llogaria.

Tani për tani vetëm temat rreth Jen-it të varfër të burgosur janë hapur. Një person pyeti: “Pse i fshive të gjitha postimet për gratë e tjera?? Po fshini edhe komentet që nuk ju pëlqejnë.” Një tjetër ndjekës ndau, “lol kështu që edhe 30 sekonda duke lëvizur në këtë, unë lejoj të shoh asgjë për gratë e tjera”.

Bravo bëri kujdesin e duhur (për një herë) dhe kishte pamjet e ekranit gati për t’u nisur. Një postim i Reality Von Tease tha se Whitney është një swinger. Nuk gjendet askund tani. Në episodin final nuk munguan edhe insta të cilat janë ende të dukshme. Përfshirë mesazhet e supozuara mes Jen dhe një tjetër llogari ku Jen po kritikonte peshën e njerëzve.

Ndoshta Monika e la gishtin e saj fshirës të bënte ca punë dhe e pastroi llogarinë. Megjithatë, në rastin e Jen-it, duket se ajo do të shijojë kënaqësinë e jetëgjatësisë. Si në burg ashtu edhe në Reality Von Tease.

Kapni Pjesën 1 të ribashkimit të sezonit 4 të RHOSLC duke filluar nga e marta, 9 janar, në orën 8/7c në Bravo.