A është më mirë të lihet jahti me vela poshtë kuvertës në dyshemenë e oqeanit?

Klea

A është më mirë të lihet jahti me vela poshtë kuvertës në dyshemenë e oqeanit?

Gary King ka vendosur Poshtë jahteve me vela në kuvertë e ardhmja në rrezik. Duke iu bashkuar këtij kasti në sezonin 2, Gary na ka dhënë tre sezone me modele shumë të qarta. E thënë thjesht, Gary i do zonjat. Në fakt, historitë e tij çdo sezon kanë përfshirë gjithmonë të paktën një trekëndësh dashurie dhe/ose një qëndrim të dehur për një natë.

Por më pas, u ngritën situatat e sulmeve seksuale në Below Deck Down Under Season 2. Pasojat nga kjo shpejt filluan të bien drejt çdo serie tjetër në Bravo. Në një mënyrë të mirë, drejtuesit e departamenteve dhe ekipet e prodhimit hynë në veprim, duke mbrojtur palët e pafajshme në bord. Kjo u festua me të drejtë, por në këtë, shumë nga shikuesit gjithashtu filluan të verbalizojnë mendimet e tyre për Gary, duke u shprehur se ai po bëhet shpejt një problem në pritje për këtë rrjet.

Është e qartë se siguria e të gjithëve në shesh është një çështje serioze. Aq serioze në fakt, sa akuzat e fundit të bëra kundër Gary me sa duket po i japin këtij rrjeti një pauzë të madhe se si të ecë përpara me këtë serial. E kuptoj këtë, pasi disa anije të mbytura janë të vështira për t’u shpëtuar, por a është ky rasti për BDSY? Ose, a mundet ky jaht me vela të ngrihet ende nga dyshemetë e lagura të oqeanit, i shpëtuar për shumë sezone të tjera në vijim?

Një përmbledhje e akuzave të fundit kundër Gary

Vitin e kaluar, pasi xhirimet për Sezonin 5 të BDSY kishin përfunduar tashmë, me ngjashmërinë e Gary-t bashkangjitur, u publikua një artikull shpërthyes i Rolling Stone. Në këtë, një anëtare e produksionit me emrin Samantha Suarez pohoi se Gary kishte tentuar ta detyronte atë gjatë xhirimeve për Sezonin 4. Disa anëtarë të ekuipazhit deklaruan gjithashtu se ata e kishin parë Gary “vazhdimisht” duke i bërë gratë të pakëndshme me ndjekjet e tij agresive. Një burim anonim shkoi edhe më tej, duke pretenduar se ata panë Gary-n të kapte prapanicën e një anëtari të kastit, duke e prekur atë pavarësisht se ajo tha “Jo”.

Menjëherë pas përfundimit të këtij ekspozimi, filluan thirrjet për anulimin e Gary. Bravo shkoi i pari, duke mos ftuar topuzin e Gary nga BravoCon. Më pas, Gary mori zero përgjegjësi në internet, me gjasë duke vulosur fatin e tij me këtë rrjet përgjithmonë. Por, pasi sezoni i tij i ri tashmë është filmuar, si mundet ky rrjet tani të ecë përpara me materialin e tyre?

Si mund të duket një sezon 5 i redaktuar

Përsëri, Sezoni 5 i BDSY tashmë është filmuar, kështu që riformulimi i rolit të Gary është jashtë ekuacionit. Megjithatë, ne kemi parë tashmë një modifikim të Sezonit 5 të zvogëlohet, nëpërmjet Peter Hunziker në Sezonin 5 të Below Deck Mediterranean. Ashtu si Gary, Peter gjithashtu filmoi një sezon të tërë, por kur postimet e tij raciste u shfaqën në internet, pasoi shkarkimi i tij. Meqenëse sezoni i tij kishte përfunduar tashmë, ekipet e postproduksionit kishin punën rraskapitëse për të redaktuar ngjashmërinë e Peter nga çdo skenë.

Thënë kështu, Peter ishte krejt i ri në këtë ekskluzivitet. Prandaj, si shikues, nuk isha i sintonizuar fare me praninë e zbehur të Pjetrit. Në të kundërt, Gary ka luajtur në BDSY për tre sezone të gjata. Ne të gjithë e njohim Gary-n, dhe pothuajse në çdo skenë të vetme që transmetohet, e tashmja e Gary-t, dhe në pjesën më të madhe, mashtrimet e tij janë linjat kryesore të tregimeve.

Kjo do të thotë se redaktimi i Gary ka të ngjarë të lërë Sezonin 5 të BDSY me disa vrima mjaft të mëdha në komplot. Nëse nuk e sollën aktorët e tjerë, domethënë. Pra, nëse është mes redaktimit të Gary-t për këtë sezon, ose lënies së këtij sezoni vetëm për të vdekur ngadalë në fundin e oqeanit, ndoshta është më mirë të heqësh dorë nga i gjithë sezoni.

Por, nëse ata e bëjnë këtë, dhe Sezoni 5 (ri) filmon sans Gary, a mundet BDSY të ngrejë dhe të bashkohet si serial?

A mund të shpëtojë më mirë një rindezje jahti me vela poshtë kuvertës?

Si njerëz, ne priremi të gravitojmë drejt të njohurit. Kjo recetë ka funksionuar mirë me BDSY për tre sezone. Colin MacRae, Daisy Kelliher dhe Gary hynë të gjithë gjatë sezonit 2, duke u bërë elementët kryesorë për këtë spin-off të Below Deck. Duke punuar nën kapitenin Glenn Shephard, këta të katër e sollën këtë seri në grup, duke e bërë atë një nga seritë më të mëdha BD ndonjëherë, të paktën për një kohë të shkurtër.

Megjithatë, me këto akuza të reja kundër Gary, është shumë e qartë se Bravo mund të duhet ta heqë atë nga formacionet e tyre. Fatmirësisht, Colin dhe Daisy janë kthyer në miqësi. Ata rregulluan pasojat e tyre nga sezoni 4, të cilin unë e dua. Kjo e lë Colin më shumë gjasa për t’u kthyer në xhirime.

E shihni, ndryshe nga Gary, Colin në fakt u ul në xhirimet e Sezonit 5. Por, nëse i gjithë sezoni tani do të rindizet, Colin me shpresë mund të kthehet. Kjo do ta kthente këtë seri deri në 3 fytyra të njohura, në vend të vetëm 2 që gjenden te Daisy dhe Kapiten Glenn. Megjithatë, kjo do të ishte e keqe për fillestarët e sezonit 5, pasi të gjitha përpjekjet e tyre do të mbeten në dyshemenë e dhomës së prerjes.

Nëse Bravo nuk i kthen të gjithë në film nën Colin, në vend të Gary. Por a do të ishte akoma i shikueshëm ky serial në këtë pikë? A kemi nevojë për Gary? Apo jo, le të rindezjmë dhe të rishojmë BDSY?

Pra, a votojmë për të shpëtuar jahtin me vela poshtë kuvertës, apo thjesht e lëmë të fundoset?

Dhe tani, pyetja jonë kryesore mbetet; çfarë të bëjmë me të ardhmen e këtij seriali të veçantë? A janë Colin, Daisy dhe Kapiteni Glenn mjaft të pëlqyeshëm për të ndihmuar në mbajtjen e jahtit të lundrimit Below Deck? Apo, a ka ecur kjo seri, duke u njollosur shumë nga veprimet e Gary-t dhe mungesa e mbikëqyrjes në bord për mënyrat e tij problematike, për të mbijetuar plotësisht?

Nëse do të ishte në dorën time, do të fundosja pamjet që janë regjistruar tashmë. Redaktimi i Gary do të jetë i vështirë AF, sepse ai është kudo, gjithmonë. Pas kësaj, do të ktheja Colin dhe do të mbaja Daisy-n, por gjithashtu do të përpiqesha të ktheja sa më shumë nga aktorët e tyre nga Sezoni 4 që të ishte e mundur, sepse këto jahte pa drama gjatë një sezoni të çrregullt të personazheve kryesore më dhanë jetë. Por gjithashtu Bravo, nëse jeni duke dëgjuar, nëse dikush është filmuar i mrekullueshëm për filmin tuaj të parë të sezonit 5, atëherë ndoshta le t’i kthejmë edhe ata në përleshje, a?

Rryma poshtë kuvertës së jahtit lundrues në Peacock.