A është i besueshëm Heather Gay?

Klea

A është i besueshëm Heather Gay?

Me gjithçka që zbriti në Amvise të vërteta të Solt Lake City Sezoni 4, çdo pjesë e hedhur është vënë nën mikroskop. Çdo amvise ka mënyrën e vet të shtrembërimit të historive për t’i mbajtur ato në dritën më të mirë. Megjithatë, disa e përkulin të vërtetën më shumë se të tjerët dhe duhet të quhen Pinocchio. Zonja aktuale në fjalë është Heather Gay. Edhe pse ajo u rrit me një kod të rreptë moral falë fesë së saj mormone, nuk mund të mos pyes veten, a është e besueshme Heather Gay?

Deri në sezonin 3 të RHOSLC, Heather shpesh thoshte gënjeshtra të bardha, por në një farë mënyre gjeti rrugën e saj për t’u larguar prej tyre. Taktika e saj më e madhe ishte të shmangej nga një debat, pasi ajo tundte kokën dhe binte dakord, pastaj të mos ndryshonte sjelljen e saj. Heather gjithashtu hedh pretendime të rreme kur është e çmendur, si gjatë ribashkimit të sezonit 1, kur vuri në dukje se askush nuk i pëlqente Lisa Barlow. Heather e kishte zakon të hidhte akuza lënduese pa asnjë provë. Por a e bën kjo një gënjeshtare apo thjesht një mike të keqe?

Genjeshtar genjeshtar

Për Heather, flamuri i saj numër një i kuq është se ajo gënjeu për syrin e saj të zi për kaq shumë kohë. Siç do të kujtojnë fansat, gjatë sezonit 3, pas një nate festimi, Heather u zgjua me një shkëlqim dhe me lehtësi harroi nga vinte. Së pari, ajo deklaroi se nuk e dinte. Më pas ajo tha se mendoi se mund të kishte qenë një rubinet i zhurmshëm lavamani, duke vënë në dukje se ndoshta ajo e goditi me kokë dhe ra.

Ndërsa po përpiqej të kuptonte kaperin, Bravo iu kthye dikujt që tundte dorezën e derës. Megjithatë, skena u ndërpre para se dikush të shihte se kush kishte hyrë në dhomën e saj. Jen Shah dukej goxha fajtore teksa sytë e saj vërshuan nëpër dhomë me shpresën për të ndihmuar shoqen e saj të krijonte një histori. Gjatë finales së Sezonit 4, Heather më në fund zbuloi se për muaj të tërë, ajo kishte mbrojtur sekretin se ishte, siç pretendon ajo, Jen ajo që e rrëmbeu atë natë. Por pse të gënjejmë për kaq shumë kohë që kur Jen po dërgohej në burg gjithsesi?

E vërteta do të të çlirojë

Por në mënyra të tjera, Heather ka qenë mjaft e vërtetë për jetën e saj. Ajo flet hapur për punën që ka bërë dhe sa e vështirë është të kesh një biznes. Ajo shkroi gjithashtu librin e saj, Mormon i keq, i cili nxori në pah disa gjëra interesante nga jeta e saj, kështu që nuk kam përshtypjen se ajo u përpoq ndonjëherë ta fshehë udhëtimin e saj. Në fakt, ajo e nxjerr me paturpësi jetën e saj të re nën hundën e atyre që dikur e shtypnin.

Nuk mund ta mohoj se ka pasur momente kur Heather është parë si hipokrite, por nuk do ta konsideroja atë në të njëjtën kategori si gënjeshtrën. Për shembull, Heather ishte dëshmitare në Whiney Uitni u shpërbë nga të qenit Mormone, por e bëri atë të bashkohej me korin e saj dhe të këndonte himne mormone. Gjithashtu, nuk kaloi pa u vënë re se ajo ishte jashtëzakonisht shpërfillëse ndaj Lizës në sezonet e mëparshme. Por përsëri, asnjë nga këto nuk e bën Heather të pabesueshëm. Thjesht do të thoshte se ajo duhej të punonte për të qenë një shoqe më e mirë për këto gra.

Vendimi

Në rastin e Heather Gay kundër këtij shkrimtari të TV realitetit, verdikti është i përfunduar dhe ylli i Real Housewives of Solt Lake City nuk është fajtor. Unë mendoj se Heather thjesht kishte frikë nga Jen. Pasi shikoi provat, gënjeshtra më e madhe që Heather tha ishte për miqësinë e saj me Jen. Ndërsa Heather është pjesë e barabartë me hije dhe e pëlqyeshme, ajo që bie në sy është dobësia e saj. Nëna është e çuditshme kur bëhet fjalë për miqësitë e saj dhe ky atribut e ka futur qartë në telashe. A e ka ndryshuar fare Heather fama e Bravos?

Whitney një herë deklaroi në një episod se ajo ndjeu se kushëriri i saj ishte transformuar më së shumti, dhe ndërsa kjo deklaratë mund të ishte e vërtetë, Heather është një nga gratë nga të cilat do të kërkoja këshilla. Nuk i ndihmoi rastit të saj që ajo gënjeu për syrin e zi në të kaluarën dhe vendosmëria e saj për të mbajtur këtë sharadë hodhi një letër të kuqe të ndezur mbi të për një sezon. Megjithatë, guxoj të them se finalja e Sezonit 4 e shpengoi atë pasi ajo renditi të gjitha provat që kishte kundër Monica Garcias për të qenë llogaria e trollit Reality Von Tease.