A është ende në lidhje Ubah Hassan i RHONY me zotin Connecticut?

Klea

A është ende në lidhje Ubah Hassan i RHONY me zotin Connecticut?

Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut Sezoni 14 ka përfunduar, me një ribashkim të shpejtë në rrugë. Erin Lichy dhe Ubah Hassan kishin pjesën e tyre të viçit këtë sezon, por ishin në gjendje të pajtoheshin mjaft shpejt. Ky pajtim çoi në një bisedë për marrëdhëniet.

Ubah i tha Erinit, “Unë dua një burrë që do të vazhdojë me sh*t-in tim… Dhe pastaj do t’i dua shumë.” Ubah u pyet pse nuk ishte në një lidhje serioze dhe ajo thjesht tha se nuk e dinte, por bëri shaka se të gjithë mund të pyesnin Zotin në gjuhën e tyre. Por ajo i tha Erinit se sapo të gjente burrin e saj, “Do të jetë Ubah Hot: lidhni nyjën”.

Por Ubah nuk ishte plotësisht i sinqertë. Ajo tashmë kishte një burrë, një zotin misterioz të Konektikatit, të cilin vetëm Sai De Silva e dinte. Ubah i tregoi Sait një foto të këtij njeriu misterioz ndërsa aktorët ishin jashtë në një festë. Ajo nuk donte t’i thoshte Erinit, duke e quajtur “New York Times”. Fatkeqësisht për të, e vërteta doli në shesh.

Ubah zbulon një të ardhme për zotin Connecticut

Pavarësisht përpjekjeve të Ubah për ta mbajtur të fshehtë lidhjen relativisht të re, Sai i derdhi fasulet. Ndërsa ajo dhe Erin po shikonin maskat për festën e ditëlindjes së Brynn Whitfield, Sai tha:[Ubah’s] mirë. Ajo është shumë e lumtur. Ajo është në një vend të mirë. Dua të them, ajo po takohet me dikë.” Sai e kuptoi se ajo rrëshqiti dhe nuk do t’i përgjigjej asnjë prej pyetjeve të Erinit.

Më pas Brynn e zbuloi përmes një drekë ditëlindjeje me Erin dhe Sai dhe i tha lajmin me zë të lartë partisë së saj. Ubah vendosi të largohej nga festa pasi zbuloi se Sai i kishte zbuluar më shumë detaje Erin dhe Brynn. Sai, Erin dhe Brynn u përpoqën të mbroheshin dhe të shpjegonin veten, por Ubah nuk ishte i lumtur.

Sa i përket gjendjes aktuale të punëve, Ubah diskutoi për burrin e saj në episodin e 8 tetorit të Watch What Happens Live. Ajo tregoi se gjërat “po ndodhnin ende” në marrëdhënien e saj. Ajo gjithashtu tha se ishte “shumë e dashuruar dhe e kënaqur”. Sa i përket nëse zoti Connecticut do të shfaqet në RHONY, Ubah tha: “Kjo është një pyetje që ne do të duhet t’ia bëjmë atij.” Rezulton se ai tashmë është takuar me pjesën tjetër të kastit, kështu që ndoshta!

Pjesa 1 e ribashkimit Real Housewives of New York transmetohet të dielën, më 22 tetor në 9/8c në Bravo.