Dannielle Merrifield

Klea

A është Dannielle Merrifield zuzarja e vërtetë e 'Kërkimit të gruas së motrës'?

A është Dannielle Merrifield zuzarja e vërtetë e 'Kërkimit të gruas së motrës'?

Që nga debutimi i tyre Kërkon gruan e motrës sezoni 3, fansat janë investuar në marrëdhënien e trazuar të Dannielle Merrifield dhe burri i saj, Garrick Merrifield.

Derisa Garriku pretendon se vendimi i tij për të ndjekur poligaminë udhëhiqet nga ndërhyrja hyjnore, mosmarrëveshja e tyre martesore sugjeron të kundërtën. Çifti i Kolorados ka luftuar dukshëm për të gjetur gjuhën e përbashkët që nga përqafimi i një martese pluraliste, shpesh duke u larguar Dannielle duke u ndjerë i lënë pas dore dhe i shpërfillur.

Dannielle Merrifield dhe Garrick Merrifield

Pavarësisht se janë të vetëdijshëm për e Dannielle çështjet e xhelozisë, Garriku vazhdon të minimizojë shqetësimet e saj, duke pritur që ajo t'i kapërcejë ato. Gjatë gjithë sezonit 3 dhe 4 të Kërkon gruan e motrës, Merrifields iu drejtua Roberta Pache, me Garrick's Shfaqjet e dashurisë ndaj saj përkeqësohen e Dannielle pasiguri.

Dannielle Merrifield

Edhe në sezonin e fundit, Garrick's sjellja mbetet e pandryshuar, duke përkeqësuar më tej tensionet brenda marrëdhënies. Kohët e fundit, plasaritjet kanë filluar të shfaqen e Dannielle fasada, duke zbuluar ndjenjat e saj të vërteta ndaj situatës. Ndërsa nga pamja e jashtme duket mbështetëse e ndjekjes së burrit të saj për një grua motër, veprimet e saj lënë të kuptohet për një axhendë themelore.

Dannielle Merrifield

Pas 11 vitesh si çift monogam, Danielle dhe Garriku filloi stilin e jetës poligame, një vendim që në dukje u nxit nga Garrick's pohimi se ndërhyrja hyjnore e detyroi atë. Pavarësisht e Danielle marrëveshja fillestare, u bë gjithnjë e më e qartë se poligamia nuk ishte jeta që ajo parashikonte. Në një kthesë të habitshme të ngjarjeve, Danielle madje lehtësoi Garrick's martesë me Roberta, një grua braziliane që ai takoi në internet, duke u divorcuar prej tij. Megjithatë, emocionet kontradiktore të Danielle, të karakterizuara nga një përzierje e lidhjes dhe xhelozisë ndaj Robertës, përfundimisht çuan në shpërbërjen e marrëdhënies së tyre. Eksperimenti i tyre poligam u zbulua më tej me prezantimin e një partneri tjetër të mundshëm, Lea Newton, përpara mbërritjes së Robertës në SHBA.

Dannielle Merrifield

Në sezonin e fundit të Kërkon gruan e motrës, Merrifields po eksplorojnë një marrëdhënie të mundshme me Natalia, duke futur një dinamikë të re në udhëtimin e tyre poligam. Fansat e vëmendshëm të Reddit, megjithatë, kanë spekuluar këtë Dannielle mund të jetë më strategjike se sa ajo lejon. Sipas një Redditor, e Dannielle veprimet sugjerojnë një qasje të llogaritur dhe një nivel inteligjence përtej fasadës së saj. U ngritën spekulime se e Dannielle Pajtueshmëria e dukshme me idenë e një gruaje motër mund të jetë një maskë, duke lejuar Garriku të besojnë se ai po merr vendimet ndërsa ajo drejton në mënyrë delikate rrjedhën e marrëdhënies së tyre.

“Pasi pashë të gjithë historinë e tyre nga fillimi deri në fund e deri më tani, njëherësh kështu, unë kam një këndvështrim krejtësisht të ndryshëm të Dannielle tani. Unë mendoj se ajo është shumë më dinake, e llogaritur dhe më e zgjuar se sa duket.”

Dannielle Merrifield

Ndërsa shpesh prezanton një front të përbërë, Dannielle ka zbuluar gjithashtu momente cenueshmërie, duke hedhur dritë mbi kompleksitetin e marrëdhënies së saj me Garriku. Në një episod zbulues të Kërkon gruan e motrës sezoni 5, Dannielle shprehën shqetësimet për shtimin e një partneri tjetër në dinamikën e tyre. Duke shprehur mosbesim ndaj Natalias, ajo adresoi sinqerisht shqetësimet e vazhdueshme që rrjedhin nga largimi i papritur i Robertës, i cili la plagë emocionale në martesën e tyre. Këto vështrime në e Dannielle trazirat e brendshme ofrojnë njohuri për sfidat me të cilat përballen brenda marrëdhënieve poligame.

“Kur i beson dikujt me gjithë zemër dhe më pas ata e shkelin atë, thjesht nuk e kam pasur kurrë atë ndjenjë më parë, kurrë dhe kjo është shkatërruese. Thjesht më pëlqente që ishte shumë e vështirë për mua të divorcohesha Garrikupor e bëra sepse kisha besim se ajo më donte dhe se kujdesej për mua dhe se nuk do të më lëndonte, dhe ajo e bëri.”

Dannielle Merrifield

e Dannielle Evolucioni nga viktima në mundësi është i dukshëm teksa ajo përputhet me axhendën e burrit të saj manipulues. Pavarësisht se po përballet me ndjenjat e xhelozisë, ajo shpesh shtiret si entuziazëm për të Garrick's ndjekja e një gruaje motër, duke fshehur ndjenjat e saj të vërteta. Megjithatë, tensionet shfaqen kur Natalia përballet Garriku për praninë e tij të vazhdueshme në aplikacionet e takimeve, duke kundërshtuar sigurimet e tij. Dannielle ndërhyn, duke zbuluar kërkesat e saj të mëparshme për Garriku për të fshirë aplikacionet, duke theksuar mosmarrëveshjet e tyre për këtë çështje. Ky ndërveprim nënvizon kompleksitetin e dinamikës së marrëdhënieve të tyre brenda kornizës poligame.

Kërkon gruan e motrës

Pas ndarjes së tyre nga Roberta, Merrifields tani po ndjekin një lidhje me një grua tjetër nga Amerika e Jugut, Nathalia. Megjithatë, Garriku dhe Dannielle duket se kanë pikëpamje të ndryshme për ritmin e miqësisë së tyre, me Dannielle duke shprehur shqetësime për Garrick's nxitim për t'i propozuar Natalias. Pavaresisht kesaj, Garriku vazhdoi t'i propozonte Natalias, duke dhënë disa rreshta të memorizuar ngathët në portugalisht dhe duke u mbështetur te një përkthyes gjatë prezantimit të unazës.