A e vodhi Monica Garcia tufën nga dyqani i Meredith Marks?

Klea

A e vodhi Monica Garcia tufën nga dyqani i Meredith Marks?

Nuk mendoj se do të shërohem ndonjëherë nga madhështia që ishte finalja e sezonit 4 të Real Housewives të Salt Lake City. Monica Garcia u ekspozua se kishte një dorë në drejtimin e llogarisë së trolleve Reality Von Tease. Nofullat ishin në dysheme.

Ndërsa Finsta duket se ka qenë kryesisht i përkushtuar për të rrëzuar Jen Shahun, katër OG-të kryesore të Salt Lake City thanë se të gjithë ishin kontrolluar në një moment nga llogaria. Kjo nuk është e diskutueshme, por ajo që disa shikuesve duket se u mungonin ishin detajet rreth pamjeve të sigurisë që tregonin një bionde Monika në Meredith MarksDyqani, në kohën kur supozohej se ishte vjedhur një tufë.

Mos ishte Monika fajtori? Ja çfarë dimë.

A ishte Monica Garcia përgjegjëse për vjedhjen e një tufë nga dyqani i Meredith?

Jo, Monika nuk ishte personi që vodhi një tufë nga dyqani i Meredith.

Monika është shumë gjëra, por Meredith nuk mendon se është një hajdut. Ajo në fakt tha aq shumë në finalen e sezonit 4 të RHOSLC, por komenti mund të ketë munguar për shkak të të gjithë baterisë verbale që zbret nëpër tavolina.

“Ju e kërkuat Jen Shahun në mediat sociale,” akuzoi Heather për Monikën, “dhe më pas keni punuar për të si një bjonde e quajtur Monica Fowler. Dhe më pas u kapët nga pamjet e sigurisë në dyqanin e Meredith-it kur *bleep* vodhi tufën.”

Pra, dikush emri i të cilit nuk mund të përmendej në finale – ndoshta sepse do të padisnin gomarin e Bravo – është hajduti i dyshuar. Jo Monika.

“Nuk isha unë,” u përgjigj Monika. “Unë nuk kam vjedhur mut.” Duket se edhe Monika u hutua nga akuzat që i vinin.

Meredith pastaj u hodh brenda: “Ti ishe në dyqanin tim Monica, është në pamjet e mia të sigurisë!” Ajo CCTV më pas u ndez në ekran, e datës 13-09-2020. Një Monika bjonde me të vërtetë mund të shihet duke ecur pranë Xhenit.

“Nuk thashë që nuk isha në dyqanin tuaj. Unë nuk të kam vjedhur, – u përgjigj Monika.

“Nuk po të akuzoj për vjedhje, por ti më the ‘është hera e parë që jam këtu’”, erdhi përgjigja e Meredith-it. Një rikthim dëshmoi se ishte kështu.

Pra jo, Monica nuk i vodhi një tufë Meredith-it. Por ajo absolutisht gënjeu në fytyrë.

Po unaza e Lisa Barlow?

Lisa Barlow në ribashkimin e Real Housewives të Salt Lake City të sezonit 4

Monica gjithashtu është akuzuar pa meritë në rrjetet sociale, se ka vjedhur unazën e Lisa Barlow prej 60 mijë dollarësh. Ishin akuza të pabaza dhe disa nga aktorët thanë se nuk ishte diçka që ata besonin. Unaza humbi ndërsa Lisa ishte në banjën e aeroportit.

“Ajo kishte një unazë që dukej shumë e ngjashme në dorën e saj, por ajo tha se ishte nga Amazon”, tha më parë Meredith. “Nuk kam arsye ta besoj. Nuk isha në banjë.”

Ajo vazhdoi: “Unë nuk mendoj se asnjë nga gratë e ka thënë ndonjëherë këtë. Mendoj se kishte disa thashetheme që nisën në internet.” Meredith foli gjithashtu për pjesën tjetër të kastit duke thënë: “Unë nuk mendoj se dikush e beson as këtë.”

Ndoshta do të zbulojmë se çfarë mendon vetë Baby Gorgeous në ribashkimin e Real Housewives të Salt Lake City të sezonit 4! Kjo fillon të martën, më 9 janar, në ora 8/7c në Bravo.