A e ndjek akoma ndonjë nga aktorët e RHOSLC Monica Garcia-n?

Klea

A e ndjek akoma ndonjë nga aktorët e RHOSLC Monica Garcia-n?

Ishte bomba e realitetit televiziv që tronditi botën. Në Amvise të vërteta të Solt Lake City Përfundimi i sezonit 4, Monica Garcia u ekspozua se kishte një dorë në postimin në llogarinë e trollit, Realiteti Von Tease. Asnjë anëtar i vetëm i kastit të RHOSLC nuk qëndroi pranë saj në Bermuda. Por tani që pluhuri është qetësuar dhe ribashkimi është filmuar, a e ndjek akoma ndonjë nga aktorët e Sezonit 4 të Monikës në Instagram? Ja ku qëndrojnë gjërat aktualisht…

Cilët anëtarë të kastit të RHOSLC e ndjekin akoma Monicën në Instagram?

Mary Cosby dhe Whitney Rose ende e ndjekin Monicën në Instagram, pavarësisht nga bomba e Reality Von Tease. Pjesa tjetër e kastit të sezonit 4 nuk e ndjek Monikën.

Mary ndjekja e Monikës nuk është një surprizë e madhe. Ajo i kishte thënë së fundmi shtypit të “luteshin për Monikën” dhe këmbënguli që ajo të kthehej për sezonin 5 të shfaqjes, në mënyrë që rishtarja të kishte dikë në këndin e saj. Është e qartë se ku qëndrojnë besnikëria e saj.

Whitney është ende një ndjekëse është pak më befasuese. Ndërsa të dy nuk kishin ndonjë mish viçi të madh në sezon, Whitney shprehu se si Reality Von Tease kishte synuar atë dhe familjen e saj. Thjesht mund të ndodhë që Whitney nuk ka arritur të heqë ndjekjen e Monikës, me detyrat e tjera që kanë prioritet. Ose, ata mund të kenë pastruar ajrin në ribashkim.

Disa në rrjetet sociale pohuan gjithashtu se Meredith Marks po e ndiqte akoma Monicën, por duke parë shpejt listën e saj të “following” në Instagram, nuk është më kështu.

Kë ndjek akoma Monica nga kasti i RHOSLC?

Monica ende ndjek Mary, Whitney dhe Meredith. Ajo nuk ndjek më asnjë nga anëtarët e tjerë të kastit të sezonit 4 të RHOSLC.

Këtu gjërat bëhen pak më interesante. Fakti që Monica ende ndjek Whitney-n dhe Meredith-in mund të sugjerojë se ka pak vend për të lëvizur kur bëhet fjalë për të ardhmen e tyre. Ne e kemi parë Meredith të pastrojë ajrin me kriminelin e dënuar Jen Shah, kështu që pse jo Monica? Whitney është gjithashtu e gatshme të bëjë atë që duhet për të bërë TV të mirë. Të gjithë e pamë atë shkrirje qesharake mbi librin e Heather…

Shpresojmë se do të marrim disa përgjigje të tjera nga ribashkimi i ardhshëm me tre pjesë. Kjo fillon të martën, 9 janar, në ora 8/7c në Bravo.