A e konfirmoi Lindsay Hubbard se Dorinda Medley kishte rrjedhur shtatzëninë?

Klea

A e konfirmoi Lindsay Hubbard se Dorinda Medley kishte rrjedhur shtatzëninë?

Bëri Dorinda Medley kosto Lindsay Hubbard vendin e saj në Tradhtarët Sezoni 3? Thashethemet do të sugjeronin që Dorinda i tregoi produksionit për shtatzëninë e Lindsay, duke e hequr atë nga sezoni i ardhshëm i shfaqjes.

Formacioni i Sezonit 3 konfirmoi paraqitjen e ardhshme të Dorindës në serinë më të nxehtë të konkurrencës së Peacock. Sidoqoftë, NBCU kurrë nuk e bashkoi zyrtarisht Lindsay në sezonin e tretë. Në vend të kësaj, aktorja e saj e Shtëpisë Verore Ciara Miller kishte vendin zyrtar.

Por thashethemet sugjerojnë se Lindsay ishte menduar të ishte përfaqësuesja e Shtëpisë Verore gjatë gjithë kohës. Dorinda dyshohet se u sigurua që kjo të mos ndodhte. E gjithë kjo mund të duket e vështirë për t’u besuar nëse nuk do të ishte për reagimin e Lindsay ndaj thashethemeve.

Lindsay i quan veprimet e supozuara të Dorindës “zhgënjyese dhe të trishtueshme”

Më 4 korrik, komentatori i Bravo @tasteof_reality bëri një postim në Instagram bazuar në një nga historitë e tyre. Titulli ishte: “Dorinda Medley dyshohet se zbuloi shtatzëninë e Lindsay Hubbard”. Taste of Reality fillimisht e publikoi historinë më 9 qershor, por me gjasë e ripostoi atë për shkak të njoftimit të fundit të Lindsay për shtatzëninë.

Ajo që është çmenduri është se Lindsay në dukje konfirmoi se thashethemet ishin të vërteta. Në postimin në Instagram, ajo komentoi: “Kjo ishte e tmerrshme! Super zhgënjyese dhe e trishtueshme.” Gjuha e saj nënkupton që gjithçka u rrëzua siç pretendonte gazeta, të paktën në titull.

Në mbulimin e plotë të Taste of Reality, ata cituan dy burime që përhapin thashetheme për këtë çështje. I pari shkroi se Lindsay ishte “padyshim shtatzënë” (Lindsay po i mohonte këto pretendime në atë kohë). Burimi vazhdoi: “Me sa duket, Dorinda fjalë për fjalë e ka vjedhur tek producentët dhe Lindsey u pushua nga puna dhe u zëvendësua me Ciara”.

Një burim i dytë tha se një tjetër konkurrente e mundshme, një Housewife pa emër, nuk u lejua të konkurronte për shkak të shtatzënisë. Si e tillë, do të ishte e padrejtë të lihej Lindsay të vazhdonte, përvec tendosjes që sfidat fizike mund t’i shkaktojnë një gruaje shtatzënë. Me sa duket, edhe Page Six dhe People kanë gjithashtu detaje mbi historinë, por asnjëri nuk ka publikuar ende asgjë.

Tradhtarët dhe katalogu i Shtëpisë Verore po transmetohen në Peacock.