A e hodhi hijen gjyqtari Tamra Teresa Giudice teksa pozonte me Melissa Gorga?

Klea

A e hodhi hijen gjyqtari Tamra Teresa Giudice teksa pozonte me Melissa Gorga?

Vajzat po zihen sërish! Nuk ka humbje dashurie mes yllit të Real Housewives of Orange County Gjyqtari Tamra dhe Teresa Giudice, dhe kjo tregon. Ose ndoshta ata janë të dy të angazhuar sepse kjo i ndihmon ata të qëndrojnë në lajme. Sido që të jetë, Tammy Sue tregoi ngjyrat e saj dhe ajo është padyshim Team Gorga.

Në thelb, ajo që po ndodh tani është se Tamra po i përgjigjet hijes së Terezës dhe Teresa po i përgjigjej Tammy Sue-së duke i dënuar burrin e saj. Mendoj se mund të thuash që Tamra qëlloi e para, por në këtë pikë kush e di sepse ata nuk ndalen kurrë. Është radha e Tre-së sepse Tamra bëri më së shumti dhe u shoqërua me të Melissa Gorga. Unë mendoj se tani Teresa do të bëhet disi shoqja më e mirë e Vicki Gunvalson. Natyrisht, gjithçka u hodh në rrjetet sociale.

Tamra provon Terezën – përsëri

Është një betejë e zgjuarsisë midis Tamrës dhe Terezës, kështu që të paktën ju e dini se nuk do të komplikohet. Në një betejë verbale që duket se nuk mbaron kurrë, zonjat janë kthyer në të pas BravoCon.

Gjatë fundjavës, Tamra mund ose jo ta ketë futur arushin në Twitter duke postuar foto me armikun e vdekshëm të Terezës. Jo më kot, ylli i Real Housewives of New Jersey dhe Tamra dukeshin mjaft mirë duke dhënë elegancën e tyre më të mirë goth. Në vend që të ishte e bukur dhe të qëndronte e heshtur, Tammy Sue shkroi fotot: “Vazhdoni të flisni. #RHOC #RHONJ.”

Fandomi i RHONJ beson se kjo ishte një përgjigje e drejtpërdrejtë ndaj podcast-it të Tre-së, ku ajo ia ktheu fjalën Tamra-s që tha se Luis Ruelas ishte burri më i keq në Bravo. Teresa gjithashtu solli Eddie Judge të varfër në të dhe tha se Tamra e mbështet financiarisht atë. Thënë kështu, të paktën Edi nuk i vesh rrobat e babait të vdekur të Tamrës dhe nuk duhej të bënte falimentim.

“Ajo ka folur për burrin tim. Dikush më tha se ajo tha se burri im është burri më i keq në ‘Shtëpiake’. Më falni?’”, tha Teresa në Namaste B$tches. Ajo gjithashtu e quajti Tamrën “të mjerë” që është një përshkrim mjaft i saktë.

Tre parashikon më tej se Eddie është lodhur nga Tammy Sue dhe kjo është arsyeja pse ajo është “duke vepruar lart”, gjë që vetëm dëshmon se Teresa nuk ka njohuri zero se si funksionon Tamra.

Natyrisht, kjo do të thotë që Tamra dhe Teresa duhet të luajnë së bashku në këstin tjetër të Real Housewives Ultimate Girls Trip. Deri atëherë, këta të dy janë ende në dalje.