A do të realizohen ëndrrat e famës së Monica Garcia?

Klea

A do të realizohen ëndrrat e famës së Monica Garcia?

Shtëpiake e re Monica Garcia zhurmoi në sezonin 4 të Amvisat e vërteta të Solt Lake City si një ortek. Ajo ishte një nënë beqare dhe dukej e lidhur dhe me këmbë në tokë për rreth dy minuta. Dhe ajo ishte e përfshirë shumë në të gjithë dramën e sezonit.

Monica ka punuar për Jen Shah, e cila tani po vuan dënimin në burg për një skemë telemarketing. Amvisa më e re e Solt Lake City ishte një dëshmitare e qeverisë kundër Jen. Dhe në një rrëfim RHOSLC, ajo pranoi se dinte sekrete rreth kastit. Ndërkohë, edhe Monica kishte ëndrra për të qenë “një yll”.

Epo, gjatë finales, Heather Gay hoqi perden dhe ekspozoi Monica-n si të përfshirë në llogarinë e tmerrshme të Reality Von Tease. Me gjithë atë që ka ndodhur, a do të realizohen ende ëndrrat e Monikës për famë?

Monika dëshiron të jetë e famshme

Mesazhet audio nga Monica u zbuluan nga përdoruesi i Instagramit, The Real Andy of Beverly Hills, dhe klipet e bënin të qartë se cilat ishin qëllimet e Monikës.

Ajo mendonte të shkatërronte “besueshmërinë, emrin ose të ardhmen e saj… Shikoni, në fund të fundit, qëllimi im është të jem një yll, kurvë,” tha Monica. Ajo tha se ishte “disi shaka, por edhe serioze” në një tjetër klip.

Gjatë pjesës së parë të ribashkimit të sezonit 4 të RHOSLC, Heather luajti një tjetër klip audio mallkimi të Monikës. Monika pohoi se po vepronte si shoqja dhe asistente e Jen-it. Por Heather këmbënguli që Monica thjesht po përpiqej të gjente një mënyrë për të hyrë në RHOSLC.

“Kim Kardashian ishte asistente e fëlliqur dhe shikojeni atë kurvë tani. Mund ta pranoj plotësisht se e gjithë arsyeja pse isha asistente dhe e duroja atë sh*t ishte si një gur hapi, si një përvojë mësimi”, tha Monika në audioklipin. Epo, nuk ka dyshim që Monika kishte ambicie për të qenë një yll.

A do të ngacmojë Reality Von shanset e Monikës për të qenë yll?

Sipas Monica, llogaria e Reality Von Tease u krijua për të hequr Jen. Por Heather, Lisa Barlow, Whitney Rose dhe Meredith Marks ishin gjithashtu viktima të bullizmit kibernetik.

Monika u përpoq të mohonte përfshirjen e saj, por më në fund pranoi se kishte postuar për Jen. “Unë nuk thashë sh*t për askënd tjetër përveç Jen-it dhe do ta zotëroj atë deri në varr,” bërtiti Monica gjatë darkës finale nga Trekëndëshi i Bermudës. Ajo gjithashtu iu referua katër ZQ-ve si “dëm kolateral” në rrëfimin e saj. Oh!

Ndërsa Heather tha se parukierja e saj për një kohë të gjatë, Tenesha Luckett, ndau fatura që tregonin se Monica dyshohej se qëndronte pas llogarisë së Reality Von Tease, Monica kishte një histori tjetër. Ajo akuzoi Teneshën për krijimin e llogarisë dhe pretendoi se ishin përfshirë edhe të tjerë.

Me të gjitha para-mbrapa dhe faturat që fluturonin, ishte e qartë se si Monica ashtu edhe Tenesha kishin një rol në Reality Von Tease. Disa fansa pyetën veten nëse producentët e Bravo e dinin që Monica ishte e lidhur me llogarinë përpara se të merrte pjesë. Sipas Page Six, producentët e shfaqjes nuk ishin në dijeni të lidhjes.

A do të prishë ndonjë gjë ëndrrat e famës së Monikës?

Me gjithë mbulimin e lajmeve për shkak të bombës së fundit të RHOSLC, Monica është pothuajse një emër i njohur. Natyrisht, ajo është ekspozuar si gënjeshtare. Ajo gënjeu se ishte në dyqanin e Meredith më parë.

Monika u përpoq të krijonte marrëdhënie me disa nga anëtarët e kastit. Ajo është një mjeshtër e mashtrimit. Miqësia e saj me Heather, e cila zgjati gjatë gjithë sezonit, duket e llogaritur në prapavijë.

Fansat mendojnë se i gjithë takimi me familjen e saj në Bermuda ishte fals. Kërkimi i Lizës që të shkonte me të për të vizituar familjen e saj në Bermuda ishte e rastësishme. Ne pamë shkrirjen e Monikës kur takimi u anulua. Ajo meritonte një shenjë Emmy për performancën e saj. Të gjithë aktorët nxituan për ta ngushëlluar dhe ngushëlluar.

Në këtë pikë, Monika ka prishur çdo marrëdhënie që ka me kolegët e saj. Është e vështirë të shihet se si ajo mund të përshtatet në sezonin e ardhshëm. Por në të njëjtën kohë ajo ka mbushur boshllëkun e lënë nga Xheni. Ajo ishte e zhurmshme dhe e egër. E mbani mend kur ajo njoftoi se kishte një lidhje mujore me kunatin e saj?

Ajo ka pasur edhe momente që kanë bërë publikun ta simpatizojë. Marrëdhënia e saj në dukje toksike me nënën e saj dhe vështirësitë e saj financiare goditën disa fansa.

Tani që sekreti i Monikës është zbuluar, mendoj se do të ndihmojë në realizimin e ëndrrave të saj për famë. Gjithçka që ajo duhet të bëjë është të kthehet sezonin e ardhshëm në RHOSLC dhe të vazhdojë të hedhë sekretet e errëta që ajo supozohet se i di.