A do të pijë sërish Andy Cohen në shfaqjen e tij në NYE?

Klea

A do të pijë sërish Andy Cohen në shfaqjen e tij në NYE?

Nëse është nata e Vitit të Ri, atëherë duhet të shohim djemtë tanë Andy Cohen dhe Anderson Cooper duke e hapur atë në CNN. Është ajo që presim. Kjo është ajo që ne meritojmë. Por a do të ndodhë kjo vitin e tij?

Dy vjet më parë, Andi u bë pak i shqetësuar për tekilën, dhe si rezultat, CNN vendosi të ishte bazë dhe e ndaloi pijen nga transmetimi. Mbulimi vuajti dhe ishte Live më i mërzitshëm i Vitit të Ri në vite. Andy ishte tepër i zëshëm për zhgënjimin e tij me vendimin.

Viti 2024 është afër, dhe këtë vit, CNN ka qenë i qetë për rregullat e tyre rreth pijeve gjatë transmetimit të Vitit të Ri. Megjithatë, Andi ka ngacmuar se ai mund të ketë diçka për festimin e këtij viti.

Sillni pijen

Andi ka lënë aludime majtas e djathtas se nata e Vitit të Ri të këtij viti do të kthehet në rrënjët e saj të fryra. Gjatë një episodi të fundit të Watch What Happens Live, ku Dr. Wendy Osefo ishte e ftuar, ai ngacmoi se ata kishin planifikuar shumë “argëtim”. Kur Uendi e pyeti nëse do të pinin në ajër, ai kryqëzoi gishtat dhe u përgjigj: “Shiko dhe shiko!”

Vitin e kaluar për shkak të ndalimit të alkoolit nga CNN, Andy dhe Anderson bënë “fotografi misterioze”, të cilat rezultuan të ishin gjëra të rënda si dhallë dhe uthulla e mollës. Thjesht nuk ishte njësoj. Këtë vit, Andy tha se ai shpreson se nuk do t’i duhet të pijë fshehurazi ndonjë pije alkoolike në set.

Së fundmi ai tha: “Nuk kam dëgjuar ende asgjë, por hajde, duhet të na lënë të pimë. Është nata e Vitit të Ri. Kjo nuk shkoi mirë vitin e kaluar për sa i përket lumturisë së shikuesve për ne që pimë. Njerëzit me të vërtetë kujdeseshin dhe shpresoj që CNN t’u japë njerëzve atë që duan.”

Ai vazhdoi: “Jepini baballarëve pak lëng!”

Sigurisht, ne do të duhet të akordojmë për të parë nëse baballarët marrin lëngun e tyre. Por, bazuar në sugjerimet e Andit, duket se ata mund të kenë diçka në rezervë.

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Vitit të Ri fillon në CNN, më 31 dhjetor në orën 20:00 ET.