A do të gjykonte Tamra me Tres Amigas ose Gretchen Rossi

Klea

A do të gjykonte Tamra me Tres Amigas ose Gretchen Rossi

Gjyqtari Tamra është përsëri në grindje me shokun e saj Tres Amigas. Ylli i Real Housewives of Orange County ndau në X (i njohur më parë si Twitter) se ajo kishte përfunduar me Vicki Gunvalson. Përsëri. “U ndjeva sikur sapo mora hale më të madhe të jetës sime. Kaq i rifreskuar. Shumë e lehtësuar”, ka shkruar ajo.

Çfarë e aktivizoi Tamrën? Vicki dhe Shannon Beador po nisin rrugën për një lloj shfaqjeje “komedi”. Gishtat e kryqëzuar që Shannon nuk do të ngiste makinën. Por pa merak. Tamra gjithashtu po shkon në rrugë me dy T-të e saj në një bashkë-prezantues të Pod, Teddi Mellencamp.

Dhe Tamra njoftoi se Emily Simpson do t’i bashkohej atyre për disa shfaqje. Siç mund ta imagjinoni, Vicki ishte e emocionuar! Ajo dhe Tamra u angazhuan disa herë në rrjetet sociale. Mjerisht, ne të gjithë e dimë se Vicki është ende duke gjuajtur për portokallinë e saj. Por çështja e ditës është nëse Tamra më mirë do t’i rregullonte gardhet Gretchen RossiShannon apo Vicki?

Tamra nuk po ndjen një ribashkim me Shannon dhe Vicki

Në një klip nga Two T’s In a Pod që u postua në TikTok, Teddi bëri një pyetje interesante. “Nëse do t’ju duhej të zgjidhnit një për të rindezur një marrëdhënie, a do të ishte Shannon apo Vicki?” Pyeti Tedi. Pastaj ajo e pyeti Tamrën: “A je në pauzë?” ndërsa luhej muzika nga emisioni i kuizit televiziv Jeopardy.

“Pse nuk e hedh Gretchen atje?” U përgjigj Tamra. Po – një grindje që shkon prapa në ditët “lakuriq të humbura” të Gretchen dhe Tamra. Teddi pyeti: “Gretchen, Vicki apo Shannon?”

Tamra u përgjigj: “Unë do të rregulloja me … Gretchen.” Unë them, për sezonin 18, jepi Alexis portokallin e saj dhe ulu dhe shijo kaosin.

Ndërkohë, Alexis Bellino mund të ketë të pasme portokalli. Jo vetëm që Tamra ka varrosur kapelën me Alexis, por Shannon është i zemëruar me alumin e RHOC. Alexis tani po takohet me ish të dashurin e Shannon, John Janssen. Tani ky është një njeri që është i tmerruar nga kamerat. Pra, nëse Alexis kthehet, Shannon do të zemërohet. Dhe do të jetë Ekipi Tamra dhe Alexis vs Team Shannon për sezonin e ardhshëm 18. Kjo do të ishte një gjë e keqe.

Real Housewives e Orange County do të kthehen në Bravo në 2024.