A do ta shkarkojë kapiteni Jason Adamin?

Klea

A do ta shkarkojë kapiteni Jason Adamin?

Lëndët e tokës në shumicën prej nesh Poshtë Deck Down Under Shikuesit mund të vlerësojnë se të lësh spirancën ndërsa një varkë është në lëvizje është një jo-jo e madhe. Duket gjithashtu mjaft e çuditshme që ankorat në anijet tregtare dhe anijet e jahteve kanë një strukturë krejtësisht të kundërta. Të paktën kështu është dora e kuvertës Adam Kodra tha pasi ai e lëshoi ​​pa dashje spirancën ndërsa anija ishte në lëvizje.

Edhe një herë, mund të vlerësohet se çfarë pozicioni i vështirë Kapiten Jason Chambers është në tani. Adami ka bërë një sërë gafash kohët e fundit, por kjo ishte deri tani më e keqja. Dhe duke marrë parasysh sigurinë e anijes dhe të gjithë atyre që janë në bord, kapiteni Jason ka një vendim serioz në duart e tij.

Kapiteni Jason nuk do gabime

Në një vështrim të fshehtë për episodin e ardhshëm, kapiteni Jason shihet duke u lëkundur nga graviteti i gabimit të Adamit. Ai thërret bosun João Franco në urë për një lloj shpjegimi.

“Nuk po marr atë që dua nga i gjithë ekipi. Nuk dua gabime”, dëgjohet të thotë kapiteni.

“Seriozisht, nuk kam nevojë të hyj në spirancë dhe kam një dorë në kuvertë që po hedh spirancën poshtë,” i tha kapiteni Joao-s kur hyri në urë.

Më tej në bisedë, kapiteni Jason bën një deklaratë ogurzezë. “Në çfarë niveli po shkojmë, ‘apo, le të kemi një përvojë të f*cking këtu?’”, tha ai.

“Adami bën disa gabime,” tha João në mbrojtje të dorës së tij në kuvertë. “Nuk ka përvojë në jahte në atë anë. Por unë do ta mbështes duke thënë se ai është në faqen e duhur për të qenë një dorë në kuvertë.”

Kjo nuk e bindi kapitenin Jason. Ai u përgjigj: “Po. Epo, kam një sezon të tërë për të vazhduar me këtë. Sepse e dini çfarë? E ardhmja mund të jetë dëmtimi i varkës. Tjetri mund të jetë gishti i dikujt.”

“Le të mendojmë për këtë me mençuri. Flisni me të gjithë. Diçka duhet të ndodhë. A po përpiqemi të bëjmë ndryshime? A do të bëjmë ndryshime?” përfundoi ai.

Është me mend se çfarë do të vendosë kapiteni. Por a nuk është Jason i shkëlqyeshëm për TV realitet? Nëse kjo do të ishte anija e kapitenit Lee Rosbach, nuk do të kishte asnjë dyshim që Adami do të ishte në një fluturim me një drejtim për në shtëpi.

Merr poshtë Deck Down nën të hënën 8/7c në Bravo.