A do ta anulojnë Gerry dhe Theresa dasmën e tyre të artë të beqarisë?

Klea

A do ta anulojnë Gerry dhe Theresa dasmën e tyre të artë të beqarisë?

Aktiv Beqari i Artë, kryesuesi i parë i spin-off-it, Gerry Turner, i propozoi Theresa Nist-it dhe gjithçka dukej se ishte e mrekullueshme. Çifti dukej më i dashuruar se kurrë në After the Final Rose, ku u njoftua se do të lidhnin martesën më shpejt nga sa prisnin fansat. Dasma e Gerry-t dhe Theresa-s Golden Bachelor do të transmetohet në televizion më 4 janar në orën 20:00 dhe duket se spin-off me qendër të moshuarit ishte një sukses i madh.

Megjithatë, ka pasur zhurmë se gjithçka nuk është mirë mes Gerrit dhe Terezës. Ndonëse çifti nuk është gjë tjetër veçse pëllumbesha e dashur në rrjetet sociale dhe paraqitjet e tyre të ndryshme në media, ka shumë thashetheme se Gerry dhe Theresa janë duke luftuar paksa. Thashethemet mund të jenë të tepruara, por kjo, plus shpejtësia e përparimit të marrëdhënies së tyre, ka bërë shumë fansa të pyesin nëse do të ketë vërtet një martesë më 4 janar.

Gerry dhe Theresa mund të anulojnë dasmën e tyre

Nuk ka informacion të mjaftueshëm atje tani për të sugjeruar me vendosmëri nëse dasma e Gerry dhe Theresa do të ndodhë apo jo. Në fakt, ka shumë arsye pse secili prej tyre nuk do të ishte befasues. Por këtu janë faktorët që mund të çojnë në një nuse të arratisur (ose dhëndër…ose të dyja!).

Shumëçka mund të ndryshojë nga momenti kur një kryesues dhe zgjedhja e tyre përfundimtare fejohen dhe kur shpallen si çift pas përfundimit të sezonit. Një nga pengesat më të vështira që një çift duhet të heqë është akti i thjeshtë i shikimit të shfaqjes. Është gjatë kësaj kohe që marrësi i fundit i trëndafilit të rolit kryesor mund të shohë gjithçka që nuk pa gjatë xhirimit të shfaqjes. Shikimi se çfarë po bënte i fejuari i tyre i ri kur ata nuk ishin aty, ka çuar në më shumë se një ndarje nga Kombi Bachelor. Kjo mund të kishte krijuar tension mes Gerrit dhe Terezës, edhe nëse nuk e kishin treguar.

Fatkeqësisht, Theresa po mëson më shumë për Gerry-n sesa thjesht atë që ka parë në shfaqje. Akuza të reja kanë dalë në lidhje me Gerry duke e akuzuar atë për gënjeshtra për historinë e marrëdhënies së tij, si dhe historinë e tij të punës dhe stabilitetin e përgjithshëm financiar. Theresa mund të mos ketë probleme me ato gjëra më vete. Megjithatë, ajo tani mund të ketë shqetësime se Gerry nuk është plotësisht i sinqertë me të.

Këto akuza mund ta kenë shqetësuar Theresa për sigurinë e saj financiare, duke e shtyrë atë të kërkojë një paramartesë para dasmës. Gerry supozohet se nuk është i lumtur për këtë. Natyrisht, ishte National Enquirer ai që dha lajmin për kërkesën e Theresa-s para martesës, ndaj duhet marrë me një kokërr të madhe kripe. Megjithatë, financat çojnë në prishjen e shumë marrëdhënieve. Nëse këto thashetheme janë të vërteta, një paramartesë mund të jetë kashta që i thyen shpinën devesë.

Gerry dhe Theresa nuk do ta anulojnë dasmën e tyre

Megjithatë, vetëm për shkak se ka thashetheme nuk do të thotë se ato janë të vërteta ose se ato do të bëjnë që Gerry dhe Theresa të anulojnë dasmën e tyre. Në fund të fundit, Gerry dhe Theresa nuk janë shprehur publikisht se kanë ndonjë rezervë. Në fakt, ata nuk janë dukur gjë tjetër veçse krejtësisht të dashuruar me njëri-tjetrin që nga After the Final Rose.

Edhe nëse Gerry dhe Theresa kanë disa rezerva, ata ka të ngjarë të jenë nën presion të fortë nga ABC për të përfunduar martesën. Suksesi i Golden Bachelor bëri shumë për të ringjallur interesin për ekskluzivitetin e vështirë. Pra, është në interesin më të mirë të ABC që Gerry dhe Theresa të shkojnë së bashku drejt perëndimit të diellit.

Ka gjithashtu shumë para që po hidhen në këtë dasmë dhe për të promovuar specialen televizive. Pasi ato rrota janë në lëvizje, është e vështirë të ndalosh. Nëse Gerry dhe Theresa i ndërpresin gjërat përpara datës 4 janar, të gjitha ato para do të shkojnë në fund. ABC ndoshta do të bëjë gjithçka që duhet për t’u siguruar që kjo të mos ndodhë.

Është e mundur që Theresa dhe Garry janë të shqetësuar për shkeljen e kontratave të tyre. Ndërsa ABC nuk mundet forcë Gerry dhe Theresa për t’u martuar, nëse çifti ndahet, ata mund të jenë në pritje për tarifat që lidhen me kostot e dasmës dhe të ardhurat e humbura si rezultat i anulimit të specialit. Nuk do të ishte hera e parë që një yll i realitetit televiziv hezitoi të linte një shfaqje nga frika se mos godiste me dhjetëra mijëra dollarë gjoba për prishjen e kontratës.

Edhe nëse Gerry dhe Theresa po e rimendojnë dasmën, mund të jetë më e sigurt për ta të kalojnë dasmën, të përmbushin detyrimet e tyre ndaj ABC dhe më pas të marrin një anulim.

Por realisht, Gerry dhe Theresa me siguri do ta kalojnë atë

Golden Bachelor Gerry Turner dhe Theresa Nist

Megjithatë, pavarësisht se ka disa arsye pse çifti do të dëshironte të frenonte, realiteti është se ne ndoshta nuk do t’i shohim Gerry dhe Theresa të anulojnë dasmën e tyre të Artë Beqar. Në fund të fundit, ata ndoshta do të lidhin nyjën.

Disa fansa janë skeptikë sepse të dy nuk i kanë kaluar Krishtlindjet së bashku, por me familjet e tyre përkatëse. Por kjo nuk është e pazakontë për çiftet që kanë familje në fusha të ndryshme. Thashethemet e diskutimit para martesës mund të jenë gjithashtu të vërteta, dhe mund të jetë një pikë pengese për Gerry dhe Theresa. Megjithatë, nuk do të ishte e pazakontë nëse njëri prej tyre do të dorëzohej sepse ndihen kaq të dashuruar tani dhe dasma mund të vazhdojë siç ishte planifikuar.

Çifti ka arritur deri këtu, kështu që presioni është mbi Gerry dhe Theresa, nga vetë ata, familjet e tyre, fansat dhe ABC, për të thënë ‘I do’. Me një martesë në linjë, heqja dorë nga marrëdhënia e tyre do të ishte një dështim në shumë mënyra. Gerry dhe Theresa mund të mos jenë në gjendje të pajtohen me realitetin se mund të kenë bërë një gabim.

Plus, Gerry dhe Theresa janë ende aq thellë në flluskën e Bachelor saqë janë të verbër ndaj çdo problemi që mund të kenë. Me marrëdhënien e tyre shumë në fazën e muajit të mjaltit, është e lehtë për Gerry dhe Theresa të dorëzohen në fantazi. Asnjëri prej tyre nuk ka gjasa të heqë prizën, dhe me dasmën e tyre vetëm pak ditë larg, me siguri po ndodh.