A dëshiron Kyle Richards që Kathy Hilton të kthehet në RHOBH?

Klea

A dëshiron Kyle Richards që Kathy Hilton të kthehet në RHOBH?

Bën Kathy Hilton vërtetë duan Kyle Richards të jesh i hapur dhe i sinqertë kur i përgjigjesh kësaj pyetjeje? Mendoj se Kyle është mirë për momentin dhe ka mjaft stres në jetën e saj. Por atë që dëshiron Keti, Keti zakonisht e merr dhe Keti dëshiron të rikthehet Amvise të vërteta të Beverly Hills.

Së fundmi Big Sis ishte në Watch What Happens Live dhe i tha Andy Cohen se nuk do ta kishte problem të kthehej në RHOBH. Pastaj ajo la të kuptohej se është në dorën e Kyle nëse do të rikthehet apo jo. Tani Kyle zbulon nëse dëshiron që Kathy dhe fansja e saj të kthehen në foton e saj. I Dërguari i ka detajet.

O motër! Motra ime!

Tashmë ne të gjithë e dimë se marrëdhënia midis Kyle dhe vëllezërve e motrave të saj është e çuditshme në rastin më të mirë. Kur janë të mirë, janë të shkëlqyer, dhe kur janë të këqij, janë të neveritshëm. Tani për tani motrat janë në rritje dhe Keti dëshiron të përfitojë nga kjo.

Kath ka thënë hapur që Kyle është në krye të së ardhmes së saj. Kathy gjithashtu ndoshta e di se ajo është duke e vënë motrën e saj në vend, gjë që është e keqe. Por sipas Ky, ajo është kryesisht për këtë ide. Kryesisht.

“Sigurisht qe jam [interested]”, filloi ajo. “Natyrisht, me ne që jemi në një vend më të mirë, kjo ka kuptim. Nuk do të kishte kuptim nëse nuk do të flisnim. Është mjaft e vështirë”, tha Kyle.

Ajo që Kyle nuk dëshiron është një luftë më shpërthyese nëse Kathy-t i bie flokët e egra dhe ka një tjetër të supozuar të çmendur në një udhëtim me aktorë. “Sigurisht, unë jam i hapur për këtë [Kathy’s return]. Ajo është e mrekullueshme në shfaqje dhe më bën të qesh.” Le të jemi të vërtetë për një sekondë, saktësisht çfarë duhet të thotë Kyle? Ajo e di mirë se do të ketë një objektiv në shpinë të saj në formën e një hoteli Hilton nëse thotë gjënë e gabuar.

Përpara se sezoni 13 të fillonte pa Kathy, Kyle uli familjen e saj dhe u dha atyre një informim për përmbajtjen. “Kam vënë një pikë për të folur me familjen time dhe thjesht thashë: ‘Dëgjo, do ta shohësh shfaqjen kur gjërat të dalin, sepse ne nuk ishim shëruar ende. Nëse ju kujtohet, ishte shtatë muaj më parë dhe ne ishim në një vend tjetër. Ju lutemi mbani mend këtë dhe atë që kemi tani – si është të kemi njëri-tjetrin.’

E dini çfarë, Keti tashmë ka një shfaqje me vajzën e saj. Mund të jetë më mirë që të gjithë të përfshirët ta lënë Kyle të vazhdojë të trajtojë RHOBH vetë – për hir të familjes.

Real Housewives of Beverly Hills transmeton episode të reja pa Kathy në horizont (për momentin), të mërkurën në 8/7c në Bravo.