A bëri Larsa Pippen që Michael Jordan dhe Scottie Pippen të kalojnë ceremoninë e Unazës së Nderit të Bulls?

Klea

A bëri Larsa Pippen që Michael Jordan dhe Scottie Pippen të kalojnë ceremoninë e Unazës së Nderit të Bulls?

E mahnitshme se si dy njerëz që treguan një bashkëpunim kaq shembullor dhe punë ekipore të vlerësuar me çmime, një ditë mund ta urrejnë njëri-tjetrin. Por kështu mund të jetë jeta, veçanërisht jeta ngjitur me realitetin televiziv. Dy nga më të mëdhenjtë e basketbollit të të gjitha kohërave, Michael Jordan dhe Scottie Pippenkeni një listë arsyesh për t’u grindur.

Artikulli i fundit në atë listë ka të bëjë me dy yje të Real Housewives të Miami (dhe së fundmi, yjet e The Traitors). Larsa Pippen dhe Marcus Jordan shkaktoi mjaft bujë kur ata njoftuan për herë të parë romancën e tyre, më shumë se çdo gjë për shkak të diferencës në moshë.

Por Scottie dhe Michael nuk janë dukur edhe aq entuziastë për lidhjen. Tani, çifti i lumtur mund të pengojë ish-Yjet e NBA-së të mos dalë jashtë.

Mosmarrëveshja mes Jordanëve dhe Pippens

Ceremonia e Unazës së Nderit të Chicago Bulls u ndje pak e nënmbikëqyrur më 12 janar, por vetëm sepse dy nga emrat më të mëdhenj të Bulls mungonin. As Michael Jordan dhe as Scottie Pippen nuk u paraqitën për ngjarjen e madhe. Sigurisht, kjo nuk ishte një surprizë për organizatorët e ngjarjes. Ata e dinin para kohe se alumet e Bulls nuk do të shfaqeshin.

As Scottie dhe as Michael nuk dhanë një arsye publike për mungesën e tyre nga ceremonia. Pavarësisht dështimit të tij për të treguar, Michael regjistroi një mesazh virtual që u shpërnda në këtë ngjarje. Ai u shpreh: “Jam aq i mërzitur sa nuk mund të jem atje sonte. Më besoni, jam shumë mirënjohës dhe shumë i nderuar.” Mes ngjarjes, shumë sy u kthyen nga Larsa dhe Marcus.

Kuptohet, Scottie dhe Michael nuk ishin në gjendjen më të mirë përpara se ish-gruaja e të parit të lidhej me djalin e këtij të fundit. Por nuk mund t’i ndihmonte gjërat. Një mungesë e papritur ishte ajo e Dennis Rodman, një ish-sulmues i fuqishëm i Bulls. Dështimi i tij për të treguar ishte një surprizë për të gjithë sipas raportimeve.

Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në orën 9/8c në Bravo ndërsa Sezoni 2 i The Traitors vazhdon të enjten në 9/8c në Peacock.