90 Day Fiancé - Jasmine Pineda

Klea

'90 Ditore e fejuar' Jasmine ndihet e bllokuar me kontrollin financiar të Gino mbi jetën e saj!

'90 Ditore e fejuar' Jasmine ndihet e bllokuar me kontrollin financiar të Gino mbi jetën e saj!

Në një zbulim tronditës në episodin e fundit të I fejuari 90 ditor: Për fat të mirë, Jasemine Pineda ka folur për ndjenjën e bllokuar në marrëdhënien e saj – duke cituar Gino Palazzolo's kontrollin e plotë financiar si një burim i madh shqetësimi në jetën e saj.

I fejuari 90-ditor - Jasmine Pineda

Në një episod të fundit të I fejuari 90-ditor: Për fat të mirëtensionet u ndezën mes Jasemine Pineda dhe Gino Palazzolo pasi ata u grindën për financat. Jasemini i shprehu shqetësimet e saj Xhino për mungesën e mbështetjes së tij, veçanërisht në lidhje me dëshirën e saj për të marrë pjesë në një konkurs bukurie.

I fejuari 90-ditor - Jasmine Pineda

“Pse nuk e keni paguar tarifën e regjistrimit për konkursin?” Jasemini u mor në pyetje, duke nisur një shkëmbim të nxehtë për paratë mes çiftit, i cili u martua në heshtje në qershor 2023.

I fejuari 90-ditor - Jasmine Pineda

Në një rrëfim, Jasemini zbuloi zhgënjimin e saj, duke shpresuar se e Xhinos mbikëqyrja nuk ishte e qëllimshme. “Unë shpresoj se Xhino harroi të paguante për këtë konkurs, dhe nuk ishte me qëllim,” ndau ajo, duke i ndarë mendimet e saj me një shpifje shumëngjyrëshe drejtuar burrit të saj.

Xhino u mbrojt, duke përmendur barrën financiare të tarifës së hyrjes në konkurs së bashku me kostot e emigracionit, të cilat ai pretendoi se ishin “rritur në qiell”. Jaseminimegjithatë, e nxiti atë të kthehej në punë, duke këmbëngulur se tendosja financiare po e dëmtonte atë.

I fejuari 90-ditor - Jasmine Pineda

“Kjo gjë me para po më streson dreqin,” Jasemini rrëfeu, duke nxitur Xhino për t'i kujtuar asaj se ai kishte lënë punën e tij me mbërritjen e saj në SHBA

Refuzimi për të pranuar justifikime, Jasemini i akuzuar Xhino të shpenzojnë shumë kohë në aktivitete të kohës së lirë si futbolli i fantazisë, në vend që të fokusohen në stabilitetin e tyre financiar. “Mos më përdorni si justifikim,” u përgjigj ajo, duke kritikuar Xhino për mungesën e tij të supozuar të produktivitetit. “Ti e ke lënë punën për të luajtur futboll fantazi. Të ka shkatërruar futbolli fantastik”, ka deklaruar ajo.

I fejuari 90-ditor - Jasmine Pineda

Gjatë një rrëfimi, Jasemini shprehu zhgënjimin e saj për Xhino, duke thënë, “Unë prisja të martohesha me një ofrues, jo të martohesha me një burrë të papunë.” Si përgjigje, Gino pranoi se ndihej “pak më rehat për t'u kthyer në punë” tani që Jasmine “po ngrihet në këmbë” pas zhvendosjes së saj.

Më vonë, pas Xhino përfundoi stërvitjen e tij, ai këmbënguli që Jasmine të linte palestrën me të, pavarësisht dëshirës së saj për të qëndruar më gjatë. Ndihet i kufizuar nga veprimet e tij, Jasemini rrëfeu në një rrëfim të veçantë për ndjenjën e kontrolluar nga Xhino.

Jasemine Pineda

“Është shumë zhgënjyese, sepse unë varem plotësisht nga ai për gjithçka,” u ankua ajo. “Unë nuk mund të shkoj askund pa të, sepse ai është ai që më drejton. Unë mbështetem tek ai financiarisht. Ai nuk më ka dhënë, si për shembull, ndonjë kartë krediti për gjërat bazë, kështu që nuk mund të blej as tampona vetë.”

Duke akuzuar Xhino duke shijuar kontrollin mbi jetën e saj, Jasemini zbuloi:

“Ai pëlqen shumë të marrë vendime për çdo detaj të jetës sime.” Duke shprehur shqetësimin e saj me situatën, ajo pranoi: “Unë besoj se ai po përpiqet të më kontrollojë dhe kjo është shumë e frikshme sepse nuk kam qenë kurrë në këtë pozicion të pambrojtur dhe nuk më pëlqen. Unë nuk jam një person i nënshtruar.”

Gino Palazzolo

Më vonë gjatë episodit, Xhino iu drejtua zhgënjimit të gruas së tij, duke thënë: “E kuptoj që Jasmine është e frustruar për konkursin, por ajo gjithmonë kërkon gjëra dhe duhet të kuptojë se nuk mund të arrijë gjithmonë atë që dëshiron gjatë gjithë kohës. Ky është një partneritet dhe ne jemi një ekip.”

Megjithatë, Jasemini kishte një këndvështrim tjetër. Gjatë rrëfimit të saj, ajo shprehu besimin e saj se Gino po i minonte qëllimisht dëshirat e saj, duke thënë: “Unë me të vërtetë mendoj se Gino dëshiron të sabotojë konkursin për të treguar se ai mund të heqë atë që unë me të vërtetë dua”. Ajo vazhdoi duke e përshkruar situatën si “poshtëruese”, duke e krahasuar e Xhinos sjellje ndaj asaj të një “diktatori”.

Gino Palazzolo

Duke reflektuar për marrëdhënien e tyre, Jasemini zbuloi:

“Gino dikur ishte personi im i sigurt, personi të cilit i besoja më shumë. Por që kur u martuam, shumë gjëra kanë ndryshuar. Është shumë ndryshe. Nuk do të isha martuar kurrë me këtë lloj Xhino.”

I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në TLC.