90 Day Fiancé — Ed Brown and Liz Woods

Klea

'90 Day Fiance' Big Ed me lot i jep lamtumirën vajzës së Liz-it, megjithatë beson se ata 'të dy iu shmangën një plumbi'

'90 Day Fiance' Big Ed me lot i jep lamtumirën vajzës së Liz-it, megjithatë beson se ata 'të dy iu shmangën një plumbi'

Në një moment prekës nga episodi i 19 majit I fejuari 90-ditor: Për fat të mirëEd Brown u përball me detyrën emocionale për t'i dhënë lamtumirën partneres së tij Liz Woods' vajza, Ryleighndërsa përgatiteshin të largoheshin nga Arkansas për në San Diego.

I fejuari 90-ditor - Ed Brown dhe Liz Woods

Kjo lamtumirë ishte veçanërisht e rëndësishme pas Liz Woods' pasiguri për marrëdhënien e tyre pas ndarjes së tyre të 15-të.

I fejuari 90-ditor - Ed Brown

Ed kërkoi një moment privat me Ryleigh, duke shprehur ndjenjat e tij teksa ishin ulur së bashku në divan. “A mund të kem një minutë me Riley, të lutem?” ai pyeti Liz, i cili pranoi. Ndërsa u ulën, Ed, dukshëm emocional, u hap me Ryleigh. “Dua vetëm të kërkoj falje. Nuk jam i sigurt se kur mund të të shoh sërish,” rrëfeu ai, të cilës Ryleigh iu përgjigj ngrohtësisht: “Unë e pranoj faljen tuaj.”

I fejuari 90-ditor - Ed Brown

Biseda mori një kthesë të përzemërt si Ed e siguroi atë për dashurinë e tij të qëndrueshme, pavarësisht nga marrëdhënia e tij e trazuar me nënën e saj. “Pavarësisht se çfarë ndodh mes nënës tënde dhe mua, unë do të të dua gjithmonë. E dini këtë, apo jo? Do të jesh gjithmonë numër 1 në lojërat me letra,” i tha ai asaj. Ryleigh ia ktheu ndjenjat e tij, duke thënë: “Të dua”, një ndjenjë Ed iu përgjigj para ndarjes: “Edhe unë të dua. Unë thjesht doja të them mirupafshim.”

I fejuari 90-ditor - Ed Brown dhe Liz Woods

Në një rrëfim reflektues, Ed u hap për lidhjen e ngushtë me të cilën kishte krijuar e Lizit vajza, duke theksuar momentet lozonjare dhe të dashura që kanë ndarë së bashku. “Ne kishim atë marrëdhënie, e cila ishte disi e lezetshme. Dhe ajo marrëdhënie që pata me të ishte shumë e veçantë,” pranoi ai, duke kujtuar me mall kohët kur ata “do ta bënin duke luajtur lojëra në tavolinë”.

I fejuari 90-ditor - Ed Brown dhe Liz Woods

Ed shprehu shqetësimet e tij për ndikimin e mundshëm që ndarjet e tyre mund të kishin pasur tek ajo. “Pra, frika ime është se kjo ka ndikuar negativisht në Riley në çfarëdo mënyre dhe kjo thjesht do të më thyente zemrën nëse do të ndodhte,” zbuloi ai. Trazirat e tij emocionale ishin të dukshme teksa ai ankohej për largimin e një të riu të rëndësishëm në jetën e tij, duke shtuar, “Kështu që është shumë e trishtueshme të shohësh largimin e Riley.”

I fejuari 90-ditor - Ed Brown dhe Liz Woods

Gjatë episodit, Liz ndau luftën e saj emocionale teksa u përpoq të ruante qetësinë për vajzën e saj Ryleigh në mes të trazirave të ndarjes së saj me Ed. Ndarja erdhi papritur kur Ed anuluan dasmën e tyre pa dijeninë e saj, duke e lënë atë të mësonte për anulimin nga zyrtari.

I fejuari 90-ditor - Ed Brown dhe Liz Woods

Ndërkohë, Ed ndau ndjenjat e tij për ndarjen nga Liz pasi ajo dhe Ryleigh u largua. Duke reflektuar mbi situatën, ai shprehu një përzierje të dorëheqjes dhe introspeksionit.

“Jam shumë i mpirë dhe më duhet ta filloj përsëri jetën time, në moshën 58-vjeçare,” zbuloi ai, duke pranuar ndikimin e thellë të ndarjes. Pavarësisht zhgënjimit të dukshëm, Ed e shikoi përsëri marrëdhënien me njëfarë pragmatizmi, duke njohur përpjekjet që ai dhe Liz kishin bërë në përpjekjen për t'i bërë gjërat të funksiononin. “Jam i zhgënjyer, padyshim, për sasinë e kohës që, e dini, ne të dy investuam duke u përpjekur ta bëjmë atë të funksionojë, por nuk ndihem sikur kam dështuar,” tha ai. Në fund të fundit, Ed përfundoi me një realizim të hidhur: “Më duket sikur të dy i shmangëm një plumbi”.

I fejuari 90-ditor - Ed Brown dhe Liz Woods

I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në TLC.