Angela Deem

Klea

’90 Day Fiance’ Angela Deem kërkon një divorc pasi terrorizoi Michael Ilesanmi dhe e detyroi të fshihej!

’90 Day Fiance’ Angela Deem kërkon një divorc pasi terrorizoi Michael Ilesanmi dhe e detyroi të fshihej!

I fejuari 90 ditor yll Angela Deem ka treguar se mund të jetë duke menduar një divorc nga burri i saj, Michael Ilesanmipasi ai u zhduk më 23 shkurt dhe dukej se po i shmangej asaj.

E fejuara 90 ditore: Për fat të mirë?

Në një sesion të drejtpërdrejtë në YouTube më 26 shkurt, Anxhela shprehu shkatërrimin e saj e Michael veprimet, duke thënë: “Sinqerisht, jam lënduar që ai e bëri këtë dhe e dua, por nuk mund ta marr prapa sepse ajo që bëri këtu dëshmon se ai nuk jep af–k.” Ky zbulim erdhi pasi ajo u njoftua nga policia se Michael35 vjeç, ishte gjetur i sigurt, por ai ishte shprehur se “kishte frikë për jetën e tij” dhe nuk dëshironte Anxhela58 vjeç, për të ditur vendndodhjen e tij.

E fejuara 90 ditore: Për fat të mirë?

Anxhela më tej përmendi se ajo ka “tre avokatë” dhe sugjeroi se synon të fillojë procedurat e divorcit kundër Michael. Ajo iu drejtua në mënyrë provokative e Michael mbështetësit, duke thënë: “Nigerianët, njerëzit që e mbështetën atë, i sigurojnë atij një avokat të mirë, sepse imi është 10,000 dollarë në orë”, duke treguar gatishmërinë e saj për një betejë ligjore potencialisht të diskutueshme.

I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?

Në një video të mëparshme live në YouTube, Anxhela ndau atë Michaeli cili mbërriti në SHBA në dhjetor 2023 për të qenë me të Anxhelaishte zhdukur që prej datës 23 shkurt dhe se kishin përfshirë policinë në këtë çështje.

Michael la gjithçka këtu. E di që ka njerëz që ndoshta mendojnë, ‘Oh, ndoshta ai sapo u largua.’ Por si, asgjë, asnjë letërnjoftim, asgjë për të treguar emrin e tij në të, pa veshje, as furçë dhëmbësh. Pika zero zero zero. Pa portofol, asgjë. Rrobat në shpinë janë ato me të cilat u largua të premten.” Anxhela ndarë – duke vënë në dukje se ai u zhduk nga e Anxheles shtëpi në Gjeorgji me vetëm “40 dollarë për të”.

“Nëse ai u largua vetë, ai duhet të më kishte telefonuar mua,” Anxhela vazhdoi. “Të gjithë në këtë qytet, unë do t’ju them, ata thonë, ‘Angela, ai është f-mbreti u largua sepse nuk kishte asnjë arsye për të qëndruar këtu.’ Nuk dua ta besoj këtë. Por duket sikur ai e ka planifikuar këtë gjatë gjithë kohës së f-mbretit.”

Michael Ilesanmi

Më pas, Anxhela mori pjesë në një tjetër sesion video live për të njoftuar këtë Michael ishte i sigurt. Megjithatë, ata bënë të ditur se ende nuk kishin informacion në lidhje me vendndodhjen e tij.

Siç është raportuar, Michael Ai ka kontaktuar vetë policinë nga një telefon i pazbuluar, i cili përmbante foto të pasaportës së tij që kishte lënë pas. Policia ka mundur të konfirmojë identitetin e tij duke përdorur këto imazhe.

Angela Deem

Anxhela u shpreh se ishte thellësisht e lënduar e Michael veprimet, duke deklaruar, “f–mbret i çmendur si ferri” se Michael u largua pa i thënë dhe e la të shqetësohej se ai ishte “i lënduar”.

Angela Deem

Anxhela shprehu zhgënjimin dhe dyshimin e thellë lidhur me e Michael motivet, duke vënë në pikëpyetje veprimet e tij dhe duke sugjeruar se pjesëmarrja e tij në “90 Day Fiancé” dhe marrëdhënia e tij me të mund të ketë qenë një strategji për të lehtësuar lëvizjen e tij në SHBA Ajo theksoi kohëzgjatjen e marrëdhënies së tyre për të nënvizuar ndjenjën e saj të tradhtisë, duke thënë: Keni frikë për jetën tuaj f-mbret? Pra, pse keni ardhur këtu? Ju keni qenë me mua shtatë vjet f–mbret.”

“Ai mashtroi gjithë botën e mallkuar, o njeri,” Anxhela vazhdoi ndërsa ajo shpërtheu në lot. Vajza e saj, Scottie Deem, i tha asaj, “Jo nuk e bëri. Të ka mashtruar, mama. Ne të vërtetët e dimë. Ai ju mashtroi.”

Angela Deem

Anxhela dhe e Michael udhëtimi, i cili filloi në mediat sociale në 2018 dhe përparoi në I fejuari 90 ditor: Para 90 ditëve sezoni 2, ka qenë vërtet i trazuar. Marrëdhënia e tyre, e shënuar nga lidhja e saj fillestare virtuale, përfundimisht çoi në martesë në Nigeri në vitin 2020. Pavarësisht angazhimit të tyre, çifti u përball me sfida të rëndësishme, veçanërisht periudhën e zgjatur të ndarjes ndërsa lundruan në procesin kompleks dhe të gjatë të marrjes e Michael vizë për hyrje në Shtetet e Bashkuara. Kjo fazë në distancë të martesës së tyre shtoi tendosjen, duke theksuar vështirësitë që çiftet ndërkombëtare hasin shpesh kur pengesat ligjore dhe burokratike vonojnë ribashkimin e tyre.

E fejuara 90 ditore: Për fat të mirë?

Çifti u nda për pak kohë në 2023 pasi u zbulua në një episod të dhjetorit 2022 I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë? se Michael kishte mashtruar Anxhelen. Megjithatë, ata u pajtuan dhe vendosën të punojnë në lidhjen e tyre Dita e 90-të: Vendpushimi i fundit në gusht 2023. Megjithëse Anxhela paraqitur Michael me dokumentet e divorcit në shfaqje, ajo përfundimisht vendosi të ripërkushtohej në lidhjen e tyre gjatë finales në tetor 2023.