Michael Ilesanmi

Klea

’90 Day Fiance’ Angela Deem bëri postime të dyshimta pas zhdukjes së bashkëshortit Michael Ilesanmi

’90 Day Fiance’ Angela Deem bëri postime të dyshimta pas zhdukjes së bashkëshortit Michael Ilesanmi

Dy ditë pas zhdukjes së bashkëshortit të saj, Michael Ilesanminga rezidenca e tyre rurale në Gjeorgji më 23 shkurt, Angela Deem postoi një koleksion citatesh enigmatike.

“Ju jeni gënjyer, folur, komplotuar kundër jush dhe ENDE TE BEKUAR,” lexoi një citim, të cilin Angela, 58 vjeç, e ripostoi të ripostuar të hënën, më 26 shkurt, me kreditimin e @itsvoritz. “Manipulimi është kur të fajësojnë për reagimin tënd ndaj mosrespektimit të tyre. Lexojeni përsëri, “shpërndau ajo në citatin e nxjerrë nga @themilionairesmarathon.

Angela Deem

Angela Deem ndau një citim nga @mygardencountry në tregimet e saj në Instagram, duke thënë:

“Jam krenare për veten që nuk jam false. Ndonjëherë jam i vështirë dhe kam disa vida të liruara, por jam 100 për qind unë.”

Siç është raportuar, Anxhela zbuloi përmes një videoje të TikTok se Michael ishte zhdukur, duke deklaruar se ai la të gjitha pasuritë e tij në rezidencën e saj dhe se sistemi i saj i sigurisë së shtëpisë nuk e regjistroi largimin e tij. Ky zbulim u bë vetëm disa orë pasi ajo postoi mesazhe të fshehta.

Angela Deem

Zbulimi befasues i i Michael Ilesanmi Zhdukja erdhi menjëherë pasi çifti dha një përditësim mbi procesin e tyre të gjerë të vizave bashkëshortore në një deklaratë kolektive gjatë një I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë? traileri i publikuar më 14 shkurt.

“Ne kemi pritur tre vjet për intervistën për vizën bashkëshortore”, ndërsa Angela shpjegoi, “Kjo është dita më e rëndësishme e jetës sonë. Më duhet ta çoj njeriun tim në shtëpi në Amerikë. Nëse kjo vizë refuzohet, ka mbaruar.” Michael tha.

I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?

Që nga viti 2018, shikuesit kanë ndjekur rrugëtimin sfidues të Michael dhe Anxhelae cila filloi kur ata u shfaqën në sezonin e dytë të I fejuari 90 ditor: Para 90 ditëve. Pas lidhjes në internet, marrëdhënia e tyre në distancë çoi në takimin e tyre të parë ballë për ballë gjatë sezonit të shfaqjes.

Angela Deem

Gjatë gjithë sezoneve 3 dhe 7 të I fejuari 90 ditor si dhe sezonet 5, 6 dhe 7 të I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?audienca ka parë Michael dhe Anxhela lundrojnë pengesa të shumta në përpjekjen e tyre për të qenë së bashku, veçanërisht në udhëtimin e tyre të emigracionit. Një pengesë e rëndësishme ndodhi në sezonin 5 kur Michael iu mohua një vizë K-1 – e njohur gjithashtu si viza e të fejuarit – e cila do ta lejonte atë të hynte në Shtetet e Bashkuara si e Anxheles i fejuari, duke u dhënë atyre 90 ditë për t’u martuar.

Angela Deem

Pas refuzimit të vizës K-1, Michael dhe Anxhela zgjodhën një strategji alternative – ata vendosën të martoheshin e Michael vendin e origjinës dhe më pas aplikoni për vizën CR-1, e njohur gjithashtu si viza bashkëshortore. Kjo vizë do të lejonte Michael për të hyrë në Shtetet e Bashkuara si bashkëshortja e një shtetasi amerikan.

Angela Deem

Michael dhe Anxhela u martuan në Nigeri në janar 2020, duke shënuar takimin e fundit personal midis të dyve për dy vitet në vijim, një ndarje e zgjatur nga kufizimet e COVID-19. Ribashkimi i tyre u kap kur u kthyen për sezonin e shtatë të I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë? në gusht 2022. Anxhela zbuloi se ajo nuk e kishte parë burrin e saj që nga dita e dasmës së tyre dhe sezoni dokumentoi vizitën e tyre të parë së bashku në dy vjet.

Angela Deem

Pas kthimit të saj në Shtetet e Bashkuara, Anxhela hasi më shumë se vetëm pengesa gjeografike në martesën e saj, ajo u përball me prova të e Michael pabesi. Një i besuar i e Anxheles zbuloi se Michael ishte përfshirë në një lidhje me një grua tjetër, duke e pajisur atë me mesazhe zanore dhe shkëmbime tekstesh mes të dyve, të cilat u shfaqën pasi e Anxheles u kthye nga Nigeria ku ajo kishte synuar të rregullonte marrëdhënien e tyre.