Joy Behar

Klea

81-vjeçari Joy Behar shmang pyetjen rreth shkarkimit nga “The View”

81-vjeçari Joy Behar shmang pyetjen rreth shkarkimit nga “The View”

Gëzimi Behar i shmangej në mënyrë të sikletshme një pyetjeje në lidhje me të sepatën nga Pamja në vitin 2013, gjatë episodit të së martës në talk show ABC.

Paneli po diskutonte njoftimin emocional të pensionimit të lojtarit të Philadelphia Eagles, Jason Kelce, kur Whoopi Goldberg pyeti nëse ndonjë nga zonjat e tjera kishte rënë në rrethana që i bënë të pyesnin për hapin tjetër në karrierën e tyre.

Gëzimi Behar

E pyeti moderatorja 68-vjeçare Behar – A e keni kaluar këtë? përpara Sunny Hostin shtoi me ngulm: “Kur ju pushuan nga puna?”

Gëzimi Behar81 vjeç, u tall si përgjigje – “Unë jam në aktin tim të pestë.”

Behar, një nga panelistët origjinalë që filloi “Pamja” në vitin 1997, u pushua nga shfaqja në vitin 2013. Ajo vazhdoi të shfaqej si mikpritëse gjatë viteve të ardhshme, dhe më vonë u kërkua përsëri në një rol të përhershëm pasi producentët e rinj u punësuan mes një rënieje të vlerësimeve.

Gëzimi Behar

Një producent ekzekutiv që donte Behar përsëri në përzierjen e shpjeguar më parë – “Thjesht e dija se duhej të ktheheshim në bisedën kulturore. Dhe e dija që ajo do të ishte personi që mund ta bënte këtë. Ajo ka qenë gjithmonë personi që thotë atë që audienca po mendon, por ka frikë të thotë.”

Gëzimi Behar

Nëntorin e kaluar, Behar la të kuptohet arsyeja e pushkatimit.

“Kjo thjesht ju tregon, pavarësisht se sa të larta janë vlerësimet tuaja, nëse shënoni dikë në krye, ata do t’ju heqin qafe,” tha ajo, ndërsa paneli diskutonte shkarkimin e Tucker Carlson nga Fox News.

Ajo shtoi: “Kjo më ka ndodhur mua.”

Gëzimi Behar

Prezantuesja zbuloi në një intervistë të korrikut 2022 me Time se ishte “e kënaqur” që u pushua nga emisioni gjatë ditës.

“Isha e lumtur që u pushova nga puna,” i tha ajo revistës, duke shtuar se ishte “i mërzitur nga shfaqja në atë moment për disa arsye, as nuk e mbaj mend pse”.

Sunny Hostin

Hostin kredituar e Beharit aftësia për t’i lënë gjërat të shkojnë, në atë kohë.

“Ajo nuk mban mëri,” Hostin tha për median. “Mendoj sepse ajo nuk e mban mend atë që ndodhi një ditë më parë. Kështu ajo ka mundur ta trajtojë këtë shfaqje. Ajo thjesht e lë atë në tavolinë dhe më pas vazhdon për një ditë tjetër.”

Gëzimi Behar

Në vitin 2021, Behar i tha People se ishte e lumtur ta thithte atë dhe të kërkonte falje, për të mirën e grupit.

“Më është dashur të kërkoj falje, gjë që jam i lumtur ta bëj për të shpëtuar punën time dhe të gjithë të tjerëve. Nuk më intereson. Edhe nëse nuk e kam për qëllim, do ta bëj”, shpjegoi ajo. “Edhe nëse dukem sikur jam në një pengmarrje, prapë do ta bëj, sepse nëse nuk e bëni, humbni punën tuaj dhe të gjithë të tjerëve.”

Pamja transmetohet gjatë ditëve të javës në orën 11:00 ET në ABC.